ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ANTIGOLD ΜΥΑΛΑ

Φλύκταινες έχουν βγάλει διάφοροι –μη λέμε ονόματα–, με την ανακοίνωση της επαναλειτουργίας του Εργοστασίου της Ολυμπιάδας μετά από τόσο χρόνια.

Όλοι είναι «ύποπτοι», «δοσίλογοι», «πουλημένοι», «υπηρέτες του κεφαλαίου»… Βάλλει κατά πάντων το Παρατηρητήριο του Τόλη, σε ένα ακόμη «άρθρο-φωτιά», από αυτά που συνηθίζει να αναρτά… «Διπλός πράκτορας» ο Δρυλλεράκης, «άξιος να κόψει την κορδέλα του νέου εργοστασίου», αλλά και «νέος Πάχτας»(!!!) ο Σταθάκης, ο οποίος εξυφαίνει ένα «δόλιο σχέδιο»… Φοβερό! Οι νετέκτιβ του Παρατηρητηρίου τα ανακάλυψαν όλα!

Σημαία του… αγώνα η «απόφαση Σκουρλέτη», και είναι μεμπτό ακόμα και να δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός Δ. Δημητριάδης πως «Η μόνη μας διαφορά είναι η προσφυγή που έχουμε κάνει στο ΣτΕ κατά της απόφασης του πρώην Υπουργού ΠΕΝ Πάνου Σκουρλέτη για την επιστροφή της τεχνικής μελέτης για την μεταλλουργία».

Πως μπορείς να συζητήσεις με ανθρώπους που ονειρεύονται την αποανάπτυξη; Τι να πεις με αυτούς που φέρνουν σαν επιχειρήματα στο τραπέζι τα γραφόμενα στο κιτρινίζον Documento, και απόψεις γραφικών συνταξιούχων καθηγητών;

Άντε να ξεμπερδεύουμε με τα διαδικαστικά να κοιτάξουμε την ανάπτυξη του τόπου και το μέλλον των παιδιών μας… Αρκετά με τους ανεγκέφαλους…