ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΞΙΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Οι αφίξεις στη Χαλκιδική αυτό το καλοκαίρι σου εξιτάρουν τη γαστριμαργική όρεξη και φαντασία. Τέσσερα μέρη που αξίζει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι:

Το Beach House, στην παραλία του Sani Resort, με θέα στο Αιγαίο και τον Όλυμπο, είναι η νέα άφιξη στους παραθαλάσσιους χώρους εστίασης του συγκροτήματος. Σας υπόδέχεται με μενού όπου πρωταγωνιστούν “θησαυροί” κατευθείαν από τα δίχτυα του ψαρά και θαλασσινά ορεκτικά (Τηλ. 2374099500).

Το Lofos στο Eagles Villas στην Ουρανούπολη είναι το νέο εστιατόριο γίνεται ο απόλυτος προορισμός στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, με ελληνικη δημιουργικη κουζίνα βασισμενη σε ελληνικα, τοπικά προϊοντα με μοντέρνες τεχνικές (Τηλ. 2377031070).

Το Tree House του Ekies, στη Βουρβουρού, είναι το πιο μικρό και πριβέ εστιατόριο της Χαλκιδικης, που με την φροντίδα του εξαιρετικού υβριδικού στούντιο design CTRLZAK μεταμορφώθηκε αυτό το καλοκαίρι. Ανεβαίνεις στο δέντρο όπως ανέβαινες παιδί για να κρυφτείς και δοκιμάζεις νοστιμιές ενός βραβευμένου με χρυσό σκούφο σεφ, με όπλο τα τοπικά προϊόντα της Χαλκιδικής (Τηλ. 2375091000).

Και βέβαια, το Ώρα Ελλάδος Κρυοπηγή, η νέα προσθήκη γαστρονομίας στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής που έφτασε από τη Θεσσαλονίκη, σε ένα εξαιρετικό μπαλκόνι αυτής της καλοκαιρινής εκδοχής ενός αγαπημένου εστιατορίου. Ο παράδεισος του καλοφαγά, αυτή η γκουρμέ εκδοχή της θάλασσας και της στεριάς, εκτός από το υπέροχο μενού που προσφέρει, θα πραγματοποιεί και για τους λάτρες της γαστορνομίας εργαστήρια μαγειρικής (Τηλ. 2374053183).

Διαβάστε τα πάντα για τις νέες αυτές γευστικές αφίξεις της Χαλκδικής εδώ

[ΠΗΓΗ: http://parallaximag.gr, 22/7/2017]