ΠΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ, ΜΗ ANTIGOLD, …ΒΑΡΒΑΡΟΣ!!!

Η antigold διανόηση πρόσθεσε στο ενεργητικό της ακόμη μια σπουδαία στιγμή για την ανθρωπότητα και την επιστήμη. Τι έκανε αυτή τη φορά;

Έβαλε έναν καθηγητή γεωλογίας (δηλωμένο antigold βεβαίως βεβαίως…) να επιπλήξει για τις απόψεις του έναν διακεκριμένο Έλληνα πανεπιστημιακό στον τομέα της χημείας περιβάλλοντος τον κ. Θεμιστοκλή Κουϊμτζή.

Ποιο ήταν το “ατόπημα” του κ. Κουϊμτζή; Αποδόμησε με επιστημονικό τρόπο τις περίφημες antigold αερολογίες “περί ρύπανσης της ατμόσφαιρας της Θεσσαλονίκης από την σκόνη του ανοικτού μεταλλείου των Σκουριών” και κλείνοντας το άρθρο του στην εφημερίδα “Θεσσαλονίκη” απέδωσε όλη αυτή την παραπεπιστημονική κινδυνολογία στην τεχνογνωσιοφοβία που επικρατεί σε ορισμένους, που ενώ αγνοούν τις προόδους της επιστήμης και της τεχνολογίας αρέσκονται στο να εκφράζουν φόβους και αμφιβολίες για το οτιδήποτε.

Έπρεπε λοιπόν να μπει στη… θέση του ο κ. Κουϊμτζής από τους επαΐοντες της antigold επιστημονικής διανόησης και γι’ αυτό το λόγο ανέλαβε δράση ο ομότιμος καθηγητής γεωλογίας κ. Δημητριάδης, ο οποίος πρόσφερε “δωρεάν μαθήματα” περιβαλλοντικής χημείας στον εξίσου ομότιμο συνάδελφο του, ο οποίος επί σειρά ετών διετέλεσε διευθυντής του εργαστηρίου ατμοσφαιρικής ρύπανσης του ΑΠΘ (λεπτομέρειες…).

Τι σημασία έχει αν αυτός ο επιστήμονας είναι και νυν πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Γαλλικού – Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα; Πας επιστήμονας,  μη antigold, βάρβαρος… ή όπως “επιστημονικότερα” έγραψε η ΜΚΟ “παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων” στο twitter “o καθηγητής πανεπιστημίου που αρθρογραφεί υπέρ της Eldorado δεν ξέρει που πάνε τα τέσσερα…” (!!!)  

Έτσι είναι το antigold σύστημα… Έχει δεν έχει επίσημα στοιχεία για τις καταστροφολογίες του δεν επιτρέπεται σε κανένα πανεπιστημιακό να τις αμφισβητεί. Αν το κάνει… δεν κάνει… Είναι λίγος… Και ο νοών νοείτο!

Αν όλα αυτά που διαβάσατε σας παραπέμπουν σε ειδεχθή ιδεολογικό φασισμό… το καλύτερο που έχετε είναι να το ξεχάσετε, αφού η ίδια η επιστημονική κοινότητα της χώρας συνεχίζει να δέχεται αδιαμαρτύρητα τα antigold κρούσματα φασισμού σε βάρος της.

 

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 7/6/2017]