Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ…

Αυτό δεν ήταν απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής Δήμου Αριστοτέλη… Αυτή ήταν απολογία του κου Ζουμπά για την ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής του… Κατ’ αρχάς τα μισά από τα έργα που περιλάμβανε ο κατάλογος των «πεπραγμένων» ήταν έργα που ξεκίνησαν οι «προηγούμενοι»…

Και η κύρια δικαιολογία πάνω στην οποία στηρίχθηκε η… απολογία του κου Ζουμπά ήταν πως «η προηγούμενη διοίκηση στηριζόταν σε χορηγίες και δωρεές της “Ελληνικός Χρυσός”»! Δηλαδή, κατά τον κο Ζουμπά είναι μεμπτό κάθε δήμος να κυνηγά και να εξασφαλίζει χορηγίες και δωρεές προς όφελος των δημοτών του… Και ποιος φταίει που ο κος Ζουμπάς και οι συν αυτώ δεν δέχονται τις χορηγίες της “Ελληνικός Χρυσός”; Και στην τελική είναι αυτός λόγος για να μεμψιμοιρείς που δεν κατάφερες και πολλά πράγματα ως δήμαρχος; Έκανε και την εξής κορυφαία δήλωση ο κος Ζουμπάς: «Πρώτον, σχεδόν όλα τα έργα αφορούσαν τα ορεινά χωριά κι όχι τα παραλιακά. Δεύτερον πάρα πολλά από αυτά είχαν προβλήματα είτε στις μελέτες τους, είτε στο πως θα ολοκληρώνονταν. Πάντα στο μυαλό του κ. Πάχτα υπήρχε η σκέψη της οικονομικής του συνεργασίας με την εταιρεία. Την κατάσταση αυτή κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε εμείς»!!!  Φοβερό!!! Μιλάει για εύνοιες ο δηλωμένος antigold δήμαρχος, ο δήμαρχος του 10%»!!! (Τόσο υπολογίζω τους antigold στο δήμο μας).

Συμπέρασμα του απολογισμού με δικά μας λόγια; «Ρε γαμώτο, οι προηγούμενοι μπόρεσαν να παρουσιάσουν έργο διότι φρόντισαν να πάρουν δωρεές και χορηγίες, εμένα δεν μου δίνει κανείς και δεν μπορώ να πάρω και από την εταιρεία… Φτου, ατυχία καταραμένη…»

Άντε να τελειώνει η θητεία, να ξεμπερδεύουμε με τους ανίκανους και τους εμμονικούς…