ΔΥΟ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ

Τραγικό τροχαίο συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στον κόμβο του Παλαιοχωρίου, με δύο γυναίκες νεκρές και δύο σοβαρά τραυματίες.

Νεκρές είναι δύο γυναίκες (νύφη και πεθερά) που επέβαιναν στο αγροτικό φορτηγάκι με κατεύθυνση προς Παλαιοχώρι ενώ σοβαρά τραυματίες ο οδηγός και η συνεπιβάτης του ΙΧ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση.

Άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου απεγκλώβισαν τους τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου, που απέχει 200 μέτρα από την διασταύρωση καρμανιόλα, ενώ άνδρες του Αστυνομικού τμήματος Αρναίας ρύθμιζαν την κυκλοφορία στο τόπο του συμβάντος.

Οι πρόεδροι της Αρναίας και του Παλαιοχωρίου ήρθαν σε συνεννόηση ώστε να αποφασιστούν οι περεταίρω ενέργειες των κατοίκων της περιοχής.

Σήμερα Πέμπτη στις 09:00 θα κλείσουν οι κόμβοι Παλαιοχωρίου και Στανού σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το δυστύχημα που κόστισε σήμερα την ζωή στις 2 γυναίκες και είναι το 8ο ατύχημα σε διάστημα λίγων εβδομάδων στο ίδιο σημείο, από τότε δηλαδή που  παραδόθηκε στην κυκλοφορία το νέο δίκτυο.

Θρήνος και στην μεταλλευτική οικογένεια, καθώς οι 2 γυναίκες που σκοτώθηκαν ήταν η μητέρα και η σύζυγός εργαζόμενου στο έργο της Ολυμπιάδας.

 

[ΠΗΓΗ: http://ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr, http://aetoshal.blogspot.gr, 14/6/2017]