«ΖΟΥΜΠΙΑΔΑ» ΣΤΗΝ ΚΑΡΦΙΤΣΑ…

Δύο ολόκληρες σελίδες αφιερώνει η δωρεάν φυλλάδα «Karfitsa» στον Δήμαρχο Αριστοτέλη κο Ζουμπά, δίνοντάς του την ευκαιρία σε μια «αποκλειστική» συνέντευξη να ξεδιπλώσει όλη την έωλη antigold επιχειρηματολογία.

Στη συνέντευξη “ακούγονται” επικές φράσεις όπως «Τα έργα που έκανε η εταιρεία είναι … γεφυράκια και τοιχία», ή «ακόμα και η Φουκουσίμα(!) πληρούσε όλες τις προδιαγραφές, αλλά ο κόσμος πλήρωσε το αποτέλεσμα»…

Επίσης επανέρχονται επιχειρήματα όπως οι «τριγωνικές συναλλαγές»! Διαβάστε πως περιγράφει ο κος Ζουμπάς μια «τριγωνική» –κατά τη γνώμη του– συναλλαγή:

«[…] Οι δήμοι είναι υποχρεωμένοι για τα καύσιμα των απορριμματοφόρων να προχωρούν σε διεθνή διαγωνισμό επειδή ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ. Σε εμάς δεν υπήρχε διεθνής διαγωνισμός ούτε κάποια συμφωνία με πρατήριο. Πήγαιναν τα απορριμματοφόρα στο πρατήριο, φούλαραν βενζίνη και το τιμολόγιο πήγαινε στην Ελληνικός Χρυσός . Τέτοιες τριγωνικές συναλλαγές καταγγέλλουμε»!!!

Προφανώς δεν έχει ιδέα ο συνεντευξιαζόμενος τι είναι τριγωνική συναλλαγή… Το βασικό είναι πως μια τριγωνική συναλλαγή χρειάζεται τουλάχιστον δύο ή και τρία τιμολόγια και back-to-back συμβάσεις.

Ένα σχόλιο προς τους συντάκτες της Karfitsas… Αν και οι προθέσεις του εντύπου είναι να κτυπήσει την επένδυση στην ΒΑ Χαλκιδική –για τους δικούς του λόγους, διότι θυμάμαι καλά πως παλιότερα ήταν υπέρ της επένδυσης–, με τέτοιες συνεντεύξεις καταφέρνει ακριβώς το αντίθετο… Τους προτείνω να πάρουν στη συνέχεια συνέντευξη από τους Τόλη Παπαγεωργίου, Σαράντη Δημητριάδη κλπ