ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ (ΑΛΛΑ PRIVÉ…)

Μαθήματα ζωής και αγωνιστικού πνεύματος παρέδωσαν σήμερα αθλητές – άτομα με ειδικές ανάγκες στους μικρούς μαθητές του Δήμου Αριστοτέλη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 18 Μαΐου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού.

Οι μικροί μαθητές ενημερώθηκαν για τα παραολυμπιακά αθλήματα και έμαθαν τους κανόνες τους, τα προγράμματα προπόνησης και τις ειδικές απαιτήσεις τους. Έπειτα οι μικροί μαθητές και οι αθλητές δοκίμασαν στο κλειστό γυμναστήριο Ιερισσού τα αγωνίσματα που τους παρουσίασε ο προπονητής Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ, κύριος Μαθάς Γεώργιος.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Γεώργιος Ζουμπάς, υπογράμμισε ότι «ο Δήμος έχει τη θέληση και τη δυνατότητα να οργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις και να βρίσκεται κοντά σε όλα όσα αφορούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες».

Στην εκδήλωση, συμμετείχαν τα δημοτικά σχολεία της Ιερισσού, Νέων Ρόδων, Ουρανούπολης και Αμμουλιανής.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Αριστοτέλη και το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο Ιερισσού σε συνεργασία με το Σχολικό Συμβούλιο Φυσικής Αγωγής και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ.

Σχόλιο Μπλογκ: Πείτε με αφελή, αλλά γιατί στην εκδήλωση συμμετείχαν μόνο τα δημοτικά σχολεία της Ιερισσού, Νέων Ρόδων, Ουρανούπολης και Αμμουλιανής; Ο Δήμος δεν έχει άλλα χωριά; Επίσης μια άλλη ερώτηση: Από πότε ο κος Ζουμπάς ενδιαφέρεται για τα Παραολυμπιακά αθλήματα; Αν δεν με απατά η μνήμη μου όταν η ομάδα των Παραολυμπιονικών αρσιβαριστών προπονούνταν στη Χαλκιδική λόγω ενεργειών της Ελληνικός Χρυσός, ο Δήμος ήταν επιδεικτικά αδιάφορος, για να μην πω εχθρικός… Τι έγινε τώρα αίφνης; Πάντως τα συγχαρητήριά μου στον κο Ζουμπά που ανακάλυψε έστω και όψιμα τα Παραολυμπιακά αθλήματα, πάντα υπάρχει χρόνος να βελτιώνονται οι άνθρωποι…

[ΠΗΓΗ: http://respentza.blogspot.gr/, 18/5/2017]