ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ: ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

Αποκαλύφθηκε η μεθοδευμένη επίθεση στην επένδυση. Στην χοντροκομμένη κομπίνα πρωτοστατεί ο δήμαρχος Ζουμπάς, η κα Ιγγλέζη, οι στρατευμένοι «δημοσιογράφοι» της ΑΥΓΗΣ και οι «κινηματικοί» Κυργιανός και Παναγιωτόπουλος. Είναι για γέλια ή για κλάματα;

Η antigold κινητοποίηση συνεχίζεται και η Κατερίνα Ιγγλέζη οργάνωσε 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι, λέει, με αφορμή το δημοσίευμα της ΑΥΓΗΣ την Τετάρτη, (τώρα εξηγούνται πολλά πράγματα), κατέθεσαν ερώτηση στον αρμόδιο υπουργό για «την αποστράγγιση των νερών στις Σκουριές λόγω των καταστροφικών δραστηριοτήτων της Ελληνικός Χρυσός»!!!

Θεωρώ τους αναγνώστες μας νοήμονες… Ας βάλουμε στη σειρά τα γεγονότα:

  • Αρχίζει μουρμούρα από το Δήμο για τα νερά και ο κος Ζουμπάς δημοσιεύει καταγγελία στο site του Δήμου και κάνει δηλώσεις σε διάφορα έντυπα.
  • Γίνεται «εκδήλωση» στη Θεσσαλονίκη από το Σύλλογο Μεγαλοπαναγιωτών Θεσσαλονίκης για τα «νερά του Κακάβου» με ομιλητές Κατσιφαράκη, Ταραζά και Κυργιανό.
  • Η ΑΥΓΗ δημοσιεύει μεγάλο «αφιέρωμα» για τις Σκουριές όπου θίγεται επισταμένως και το θέμα του νερού με δηλώσεις Κυργιανού και Παναγιωτόπουλου.
  • Την επόμενη ημέρα η κα Ιγγλέζη οργανώνει 12 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και κάνουν επερώτηση στη Βουλή για «την αποστράγγιση των νερών στις Σκουριές λόγω των καταστροφικών δραστηριοτήτων της Ελληνικός Χρυσός»!!!

Και όλα αυτά παρ’ όλο που όλοι διαπιστώνουν –ακόμα και η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ–, πως η λειψυδρία στο Δήμο οφείλεται στην παρατεταμένη ανομβρία, για την οποία οι αγροτικοί συνεταιρισμοί καλούν Δήμο και Περιφέρεια να πάρουν μέτρα!

Και παρά την τεκμηριωμένη αποκατάσταση της αλήθειας και αποκάλυψη της παραπλανητικής κινδυνολογίας από την ίδια την εταιρεία δια στόματος του διευθύνοντος συμβούλου και αντιπροέδρου κου Δημήτρη Δημητριάδη (δες εδώ).

Το ερώτημα είναι αν αυτό το κακοπαιγμένο θέατρο είναι δράμα ή κωμωδία…