ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΥΠΕΝ… ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ #SKOURIES

Η παρέα του Παρατηρητηρίου, έκαναν για ακόμα μια φορά αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά. Τύλιξαν την μπουρδολογία τους σε ένα ωραίο περιτύλιγμα, της έδωσαν το όνομα «Αναφορά» και την προώθησαν ψηλά… Μέχρι το ΥΠΕΝ και την ηγεσία του.

Όπως μας πληροφορούν από το οικογενειακό τους μπλογκ, «Αναφορά με θέμα: “Η μη εφαρμογή της ΑΕΠΟ της Ελληνικός Χρυσός και ποιο είναι τελικά το πραγματικό Επενδυτικό Σχέδιο της Ελληνικός Χρυσός, κατόπιν των πρόσφατων ανακοινώσεων και των αδειοδοτήσεων της Φάσης ΙΙ του Υποέργου Ολυμπιάδας” κατατέθηκε σήμερα από το Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων στον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σταθάκη, τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Φάμελλο και τις αρμόδιες για την περιβαλλοντική και την τεχνική αδειοδότηση υπηρεσίες του ΥΠΕΝ».

Θέλετε να ακούσετε και το κύριο επιχείρημα; Κρατηθείτε:

Η ίδια η Eldorado Gold, λέει, και μάλιστα με Δελτίο Τύπου για να το μάθουν όλοι προφανώς, ανακοίνωσε στις 28-4-2017 εντός του Απριλίου έθεσε σε λειτουργία το εργοστάσιο εμπλουτισμού της Φάσης ΙΙ του υποέργου Ολυμπιάδας «παράνομα», χωρίς να έχει λάβει τις απαιτούμενες άδειες!!! Μάλιστα μας διευκρινίζει το Παρατηρητήριο πως δεν έχει καμία σημασία αν η λειτουργία είναι «δοκιμαστική» ή «μη εμπορική» (non-commercial production)….

Ε, ποιος να πάρει τώρα στα σοβαρά αυτούς τους ανθρώπους;

Βέβαια, που και που μια «αναφορά», μια «καταγγελία», και καμιά «ενημερωτική ημερίδα», είναι ότι χρειάζεται για εσωτερική κατανάλωση στον antigold μικρόκοσμο, ο οποίος επιβιώνει μέσα στο δικό του, προστατευμένο σύμπαν…