ΡΩΓΜΑΤΩΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΟΝΙΚΗΣ: ΝΑ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!

Όταν η μικροπολιτική θριαμβεύει στην κεντρική πολιτική σκηνή είναι αδύνατο να μην συμβαίνει το ίδιο και σε κατά τόπους πολιτικές σκηνές, που είναι η μικρογραφία της μεγάλης σκηνής.

Το εμπεδώσαμε και πάλι με αφορμή το ζήτημα των ρωγματώσεων της Στρατονίκης, όπου ο Δήμος σε ανακοίνωση που εξέδωσε 8 παραγράφων μόλις στην προτελευταία (!!!…???), δηλαδή την 7η παράγραφο, ενημέρωσε τους κατοίκους της Στρατονίκης για την επικείμενη άφιξη στον οικισμό επιστημονικού κλιμακίου από το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών που θα κάνει αυτοψία και καταγραφή της κατάστασης.

Στις προηγούμενες παραγράφους της ανακοίνωσης, αλλά μέχρι και την τελευταία (!!!), ο Δήμος μάλωνε τον κοινοτάρχη της Στρατονίκης Γιάννη Μαρκογιαννάκη, επειδή τόλμησε να υπενθυμίσει στους συγχωριανούς του με ανοιχτή επιστολή την 8μηνη καθυστέρηση της δημοτικής αρχής σε σχέση με τις δεσμεύσεις της για την έγκαιρη επιστημονική αντιμετώπιση του ζητήματος των ρωγματώσεων και την γενικότερη προβληματική στάση της σε θέματα που αφορούν την καθαριότητα και την ύδρευση του οικισμού…

Ας μην απογοητευόμαστε περισσότερο φίλες και φίλοι. Είναι ανίατη η κατάσταση μας. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανακοίνωση του Δήμου Αριστοτέλη. 

Πατώντας κλικ εδώ μπορείτε να διαβάστε την απάντηση του Κοινοτάρχη της Στρατονίκης μέσω του blog “Εργολήπτες Χαλκιδικής” αλλά και την επιστολή του κοινοτάρχη προς του συγχωριανούς του, που ως φαίνεται ώθησε την δημοτική αρχή να ενεργήσει δραστικά για κάτι που καθυστερούσε επί 8 ολόκληρους μήνες.

Κάτι είναι κι’ αυτό!

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 21/4/2017]