ΑΛΛ’ ΑΝΤ’ ΑΛΛΩΝ….

Οι ιθαγενείς κάτοικοι του Standing Rock στη Β. Ντακότα των ΗΠΑ δίνουν σκληρό αγώνα για να σταματήσουν την κατασκευή πετρελαιαγωγού στα πατρογονικά τους εδάφη και να διασώσουν από βέβαιη ρύπανση τον ποταμό Missouri…

Τον Ιούνιο του 2016 στην California των ΗΠΑ, έλαβε χώρα αντιφασιστική συγκέντρωση λόγω εκδήλωσης που είχε οργανώσει μικρή νεοναζιστική ομάδα και η τοπική αστυνομία προτείνει στην Εισαγγελία την ποινική δίωξη 106 αντιφασιστών.

Τον Γενάρη του 2017 κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας με αφορμή την ορκωμοσία του νέου προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump, συνελήφθησαν230 άτομα.

Και επειδή όλα αυτά συνέβαιναν στις ΗΠΑ, εδώ εμείς οι αλληλέγγυοι antigold στις Σκουριές κηρύσσουμε «εβδομάδα αλληλεγγύης ενάντια στην καταστολή»!!!

Σχόλιο: Εδώ ο κόσμος χάνεται και το «κίνημα» χτενίζεται… Έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα εδώ και σε μια επίδειξη εξωστρέφειας, διοργανώνουμε «εβδομάδα αλληλεγγύης…» προς του «συναγωνιστές» των ΗΠΑ! Μήπως δεν είμαστε σοβαροί;;; Αν η ωραία «οικογενειακή» antigold φωτογραφία που μας χαρίζει η «Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού», δεν μας έθλιβε βαθύτατα, μπορεί και να γελάγαμε…