ΚΑΝΤΑΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!! (ή Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΠΕΚΟΥΛΑΣ)

Θυμάστε εκείνους τους τύπους της Λαϊκής Ενότητας, με τον Λαφαζάνη; Ναι εκείνους τους «καθαρόαιμους αριστερούς» που τους πέταξε έξω από το κόμμα κακήν-κακώς ο Τσίπρας μόλις άρχισαν αν αρθρώνουν ιδέες περί δραχμής, εξόδου από την Ε.Ε. και άλλα τέτοια «πατριωτικά»…

Ο πολιτευτής Χαλκιδικής κος Τάσος Κανταράς ανήκει στη Λαϊκή Ενότητα και βρήκε ευκαιρία με την υπόθεση της δίκης των κατηγορουμένων για την εμπρηστική επίθεση στις Σκουριέ ς να σπεκουλάρει με μια επίθεση κατά πάντων… Όταν λέμε κατά πάντων, το εννοούμε. Ξεκινάει την ανακοίνωσή του με τον εύγλωττο τίτλο « 450 αγωνιζόμενοι – κατηγορούμενοι, αιχμάλωτοι πολέμου της Ιγγλέση, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ!», και συνεχίζει ως εξής:

«Απέναντι ξέρουν, πως έχουν το παλιό μνημονιακό κατεστημένο (ΝΔ-πασοκ κλπ) και την ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ, από τους οποίους δεν περιμένουν τίποτα καλό για την υπόθεση της περιοχής και την εκκρεμή δικαστική υπόθεση τους! Από την άλλη γνωρίζουν πολύ καλά, πως ο νεομνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ, πούλησε την υπόθεση της εξόρυξης, αλλά τρέφουν ακόμα κάποιες έστω αμυδρές αυταπάτες, ότι όσο είναι στην κυβέρνηση, δεν θα καταδικαστούν! Γι’ αυτό και επιτρέπουν (λάθος τους) να κυκλοφορούν ανάμεσα τους τύποι σαν την Ιγγλέση και τον Μηταφίδη!»

ΦΟΒΕΡΟΣ!!! Σε λίγες αράδες την πέφτει στη Ν.Δ., στο ΠΑΣΟΚ, στον ΣΥΡΙΖΑ, στην κυβέρνηση, στην Eldorado, στην Ιγγλέζη, στον Μηταφίδη!!! Με ένα σμπάρο εφτά τρυγόνια!

Αυτό για να μαθαίνετε πως είναι η σωστή σπέκουλα, γατάκια…