ΥΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ…

astynomia_arnaia_largeΤελείως διαφορετικά βλέπουν το θέμα της λειτουργίας δύο τελικά Αστυνομικών Τμημάτων στο Δήμο Αριστοτέλη η δημοτική αρχή και η μείζων αντιπολίτευση. Με χθεσινή του ανακοίνωση ο Δήμος διεκδικεί τα εύσημα για τις προσπάθειές του και συγχαίρει τις αρμόδιες υπηρεσίες:

«[…] Η Δημοτική Αρχή, κρίνοντας από του αποτελέσματος των προσπαθειών της, με την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τις επανειλημμένες επαφές του Δημάρχου κου Γ. Ζουμπά, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, του Υπουργείου Εσωτερικών και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας που έλαβαν σοβαρά υπόψη τις ιδιαιτερότητες της περιοχής μας και τις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσής της […]»

Πριν λίγες ημέρες η μείζων αντιπολίτευση, δηλαδή η δημοτική παράταξη Όραμα Πολιτών, είχε δημοσιεύσει ανακοίνωση όπου κατήγγειλε την αδιαφορία του δημάρχου για τη διατήρηση Α.Τ. στην Αρναία, την αποφυγή του να συμμετέχει σε διαπαραταξιακές επιτροπές και συνέχαιρε τον τοπικό βουλευτή κο Βαγιωνά για τις ενέργειές του:

«Παρά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αριστοτέλη, για τη διατήρηση του Α.Τ Αρναίας την οποία η υφιστάμενη Δημοτική Αρχή δεν εφήρμοσε και πρακτικά υπονόμευσε, αρνούμενη να υλοποιήσει τη διαπαραταξιακή συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό που θα είχε ως αποτέλεσμα την ενημέρωση του για το δίκαιο αίτημα της Β. Χαλκιδικής, η διατήρηση του Α.Τ. Αρναίας αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα! Εμείς, υλοποιώντας την απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης της Αρναίας, με την προσωπική μας παρέμβαση και παρουσία στον κ. Υπουργό και με την ενεργό συμπαράσταση και την καθοριστική υποστήριξη του Βουλευτή Χαλκιδικής κ. Γεωργίου Βαγιωνά αλλά και τη συμπαράσταση των τοπικών φορέων της περιοχής μας, πετύχαμε τη διατήρηση του αστυνομικού τμήματος Αρναίας, το οποίο περιελήφθη τελικά στη νέα δομή της Ελληνικής Αστυνομίας […]».

Ποια να είναι η αλήθεια λέτε;