ΤΑΔ ΕΦΗ ΤΟΛΗΣ LIVE (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ)

2017-02-10_14-54-20Ο στερημένος πληθυσμός των οπαδών του Τόλη (Toli’s fans) επιτέλους είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει το είδωλό του σε μια σπάνια oniline εμφάνιση στο διαδικτυακό κανάλι “OUR VOICE OUR POWER”, με οικοδεσπότη  τον Σταύρο Σταυρίδη.

Όλοι νοσταλγήσαμε τις εποχές που ο κος Παπαγεωργίου σαγήνευε τα πλήθη από τις οθόνες κρατικών καναλιών και σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας και πικραθήκαμε βλέποντάς τον να εκθέτει τις κοσμοσωτήριες απόψεις του σε ένα σχεδόν άγνωστο Web TV με μόλις 78 προβολές στο YouTube (Παρασκευή απόγευμα που κοίταξα)…  

Αν αναρωτηθήκατε γιατί τώρα ξαναπαίρνει ο Τόλης τα’ όπλο του και βγαίνει στο κλαρί, θα σας λυθεί η απορία όταν φτάσετε εκεί που ο ίδιος μας λέει πως στις 13/3 περνάει κακουργιοδικείο…. Οπότε, όλα εξηγούνται… Ψάχνει ερείσματα, διότι και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον πολύ-υποστηρίζει…

Για την ιστορία (και όχι για την ουσία), και επειδή ξέρω πως διψάτε για δηλώσεις Τόλη, να σταχυολογήσω τις σημαντικότερες:

Φάση πρώτη: Κινδυνολογία, ηρωποίηση Σκουρλέτη και επίθεση σε Σταθάκη:

«Όλη η επένδυση στηρίζεται στην μεταλλουργία και η μέθοδος απορρίφθηκε. Η μέθοδος εφαρμόζεται σε όλο τον κόσμο σε συμπ. με περιεκτικότητα αρσενικού 0.3%. Εμείς έχουμε 8-10%. Δεν μπορεί να δουλέψει. Το αρσενικό θα μας πνίξει όλους.

Με την απόφαση Σκουρλέτη δεν υπάρχει μεταλλουργία ούτε σύμβαση, ούτε σχέδιο

Ο Σταθάκης πρέπει να αναστρέψει την σύμβαση, να πάρει πίσω τα Μεταλλεία αλλά αναρωτιόμαστε τι θα βρει για να μην το κάνει – όπως λέγαμε βγήκε με ειδικό σκοπό να υποστηρίξει την επένδυση και να υπονομέυει την απόφαση Σκουρλέτη».

Φάση δεύτερη: «Εμείς απολύσαμε τον Πολ Ράιτ!!! Και ξέρουμε και από μέσα τη συμφωνία…»

«Επισκέφτηκε Σταθάκη ο Paul Wright…

(Δημοσιογράφος): «-Αυτός που φεύγει;»

«Δεν φεύγει τον κατεβάσαμε (σ.σ. !!!) από CEO αλλά η οριστική του απομάκρυνση θα γίνει τον Απρίλιο. Τηρήθηκε σιγήν ιχθύος αλλά διέρρευσε ότι συμφωνήσαμε διαδικασία διαιτησίας.»

Φάση τρίτη: «Ο Ζουμπάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι είναι αφελείς»!!!

«Συναντήθηκε ο Σταθάκης με Ζουμπά και 10 δημοτικούς συμβούλους. Το διασταυρώσαμε από παντού και ο Σταθάκης είπε στους 11 ότι είχε 3 επιλογές:

  1. Να ακυρώσει την αδειοδότηση – Αν το έκανε θα προσέφευγαν στο ΣτΕ και το πιο πιθανό είναι να κέρδιζαν
  2. Όρος διαιτησία που προβλέπου το άρθρο 7 (50%). Επειδή έχουν λάβει πάνω από το 75% της κεντρικής αδειοδότησης θα πρέπει το Υπουργείο να δώσει και τις άλλες
  3. Να αποδεχτεί αυτά που λέει η εταιρεία και να συνεχιστεί η σύμβαση

Τα είπε σε αφελείς. Δεν υπήρξε αντίλογος».

Φάση τέταρτη: «Ο Σταθάκης υπονομεύει τον Σκουρλέτη… Εμείς βγάλαμε Μίχο δήμαρχο για να αντιπροσωπεύσει το κινημα!!! Ο Ζουμπάς δεν εκλέχθηκε…»

«Ο Σταθάκης έκανε αυτή την τρίπλα για να υπονομεύσει απόφαση Σκουρλέτη και οι 11 δεν αντέδρασαν. Καταθέσαμε καταγγελία στο Υπουργείο. Ο Σταθάκης μπήκε σε αυτήν την θέση για να προχωρήσει η επένδυση και να αποδυναμώνει την απόφαση Σκουρλέτη

Η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή. Πώς μπορείς ο Σταθάκης να προκαλέσει την όποια ζημία στον ελληνικό δημόσιο και να χαρίσει έτσι απλά στην εταιρεία τα πάντα?

Εμείς βγάλαμε Μίχο. Ο οποίος υποτίθεται ότι θα εκπροσωπούσε το κίνημα. όταν βγήκε κατάλαβε ότι οι πραγματικοί σκοποί του δεν μπορούσαν να εξυπηρετηθούν και εντελώς ξαφνικά παραιτήθηκε και έγινε Δήμαρχος ο Ζουμπάς. Ο Ζουμπάς δεν εκλέχθηκε. Τον έβγαλαν οι σύμβουλοι της παράταξης. Ο Ζουμπάς είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιρροή από το γεγονός ότι είναι στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ. Πήγαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μας είπαν ότι η απόφαση Σκουρλέτη δεν ανατρέπεται. Δεν αντέδρασαν όμως στον Σταθάκη.

Φάση Πέμπτη: «Και ξανά προς τη δόξα τραβά…»

«Δεν είμαστε αφελείς. Το κίνημα δεν έχει ηρεμήσει. Έχει λίγο καθησυχάσει. Εμείς βοηθήσαμε να βγει μια κυβέρνηση που είχε υποσχεθεί πάρα πολλά. Βγάλαμε και έναν Δήμαρχο . Το κίνημα καθησύχασε κουράστηκε. Και στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε τα νέα παιδιά έπρεπε να κυνηγήσουν και κανένα μεροκάματο…

Ο Σταθάκης αυτά δεν τα λογαριάζει. Αλλά δεν τόλμησε να πει ότι στηρίζει την επένδυση».

Φάση έκτη: Οι απειλές… «Ηλίθιοι και εγκληματίες αστυνομικοί και εισαγγελείς» (!!!)

«Πιστεύω στον συνδυασμό. Αν φτάσουμε στο σημείο να εξαντληθεί κάθε ελπίδα πάμε στο Σύνταγμα περί πατριωτισμού των Ελλήνων.

Μην ξεχνάμε ότι εμείς στις 13/03  περνάμε κακουργιοδικείο. Και μετά άλλοι 22 για εγκληματική οργάνωση Καρατζά. Ευτυχώς  βγήκε βούλευμα για τους ηλίθιους και εγκληματίες αστυνομικούς και εισαγγελείς που επινόησαν αυτό το κατηγορητήριο, αλλά οι αστυνομικοί που έστησαν το κατηγορητήριο χρηματοδοτούνται και επιδοτούνται από την Ε.Χ. και αυτό το παραδέχτηκε δημόσιά η εταιρεία (σ.σ. ;;;).

Το δικαστήριο θα είναι σπίθα.  Θα ξεσηκωθεί ο κόσμος.

Τα κινήματα πήραν διάσταση πήραν αίγλη και βοήθησαν την Κυβέρνηση  

Εμείς είμαστε το τελευταίο φύλλο συκής. Ο Σταθάκης δεν τα έχει δει όλα. Θα του τα δείξουμε».

Καλή τύχη στο κακουργιοδικείο, Τόλη…