ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΓΚΥΛΩΣΗ

16-Feb-17 8-41-49 AMΚινητικότητα παρατηρήθηκε χθες το απόγευμα στα γραφεία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς κάποιοι βουλευτές κυκλοφορούσαν με ένα πανομοιότυπο κουτί στα χέρια. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, οι βουλευτές, μετά το μέτωπο που είχαν ανοίξει στη Χαλκιδική με την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός για την εξόρυξη στις Σκουριές, μάλλον τσιμπιόντουσαν και δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν έλαβαν από την εταιρεία για τη νέα χρονιά δώρο με ευχές και δύο κρασιά παραγωγής και εμφιάλωσης των αμπελώνων Χρυσωρυχείων Θράκης (θυγατρική εταιρεία της El Dorado Gold Corporation).

Η έκπληξη τους έλαβε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν στην επιστολή που συνόδευε το δώρο γινόταν αναφορά στην ετήσια έκθεση κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας που αντανακλά όπως αναφέρεται στην επιστολή στις συνεπείς προσπάθειές της για την ανάπτυξη της ποιότητας ζωής του τόπου της ΒΑ Χαλκιδικής, με κύριο στόχο τον σεβασμό στους ανθρώπους του, την ασφάλειά τους και το περιβάλλον. Μάλιστα, η εταιρεία ζητούσε να επικοινωνήσουν μαζί της οι ενδιαφερόμενοι για παρατηρήσεις και σχόλια σχετικά με την έκθεση.

Η αντίδραση των Συριζαίων για επιστροφή του δώρου ήταν σχεδόν ακαριαία. Μάλιστα κάποιοι δεν αρκέστηκαν στο να στείλουν πίσω το δώρο, αλλά το συνόδευσαν με σημείωμα που έγραφε: “Επιστρέφεται”

[Σχόλιο: Όνειρο θερινής νυκτός της εταιρείας, που ήλπιζε πως οι Συριζαίοι βουλευτές θα κάτσουν να ασχοληθούν με την Έκθεση Εταιρικής Ευθύνης… Πάνω απ’ όλα οι «κόκκινες γραμμές» και ο εντυπωσιασμός… Χαρακτηριστικό πως η ΑΥΓΗ παρουσιάζει την είδηση μ… περηφάνεια!!!]

[ΠΗΓΗ: ΕΙΔΗΣΕΙΣ, 16/02/2017]