Η ΚΑΔΟΓΛΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΙΓΓΛΕΖΗ ΚΑΤΑ ΣΤΑΘΑΚΗ

o-stathakis-ksepagwnei-tin-ependusi-tis-ellinikos-xrusos.w_lΗ κα Μαρία Καδόγλου πάντα εύρισκε τρόπο να δημοσιεύει σε μεγαλύτερης κυκλοφορίας έντυπα και μεγαλύτερης αναγνωσιμότητας μπλογκ από τους άλλους επίδοξους antigold «αρθρογράφους» τύπου ομότιμοι, αρχιμανδρίτες κ.λπ.

Αυτή τη φορά άρθρο της φιλοξενείται στο «Δρόμο της Αριστεράς», αν και επιτρέψτε μου να διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου για την σοβαρότητα του εντύπου… Όσο για την κυκλοφορία του, την περασμένη εβδομάδα πούλησε 1.050 φύλλα και την προ-προηγούμενη 1.040… (Πάντως περισσότερα από τους αναγνώστες του antigold.org, κάτι είναι κι αυτό….).

Το άρθρο λοιπόν της Καδόγλου έχει τίτλο «Ο Γ. Σταθάκης προμοτάρει την Ελληνικός Χρυσός» και προσπαθεί να αποδείξει πως ο Υπουργός ΠΕΝ προωθεί την επένδυση. Η παρωπιδική λογική των φανατικών ταλιμπάν κατά της επένδυσης δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν ούτε για μια στιγμή πως πιθανόν ο Σταθάκης και ο κάθε υπουργός στη θέση του θα προσπαθούσαν ίσως να βρουν λύση στο ζήτημα ώστε ούτε η πολύτιμη για την Χαλκιδική επένδυση να φύγει ούτε να υπάρχουν προβλήματα όσον αφορά τις περιβαλλοντικές και άλλες δεσμεύσεις της σύμβασης. Η λογική τους ταυτίζεται με αυτή της κας Ιγγλέζη η οποία ασφαλώς και δεν πρόκειται να δει βουλευτική καρέκλα ποτέ στη ζωή της αν δεν «κλείσει τα μεταλλεία» όπως υποσχέθηκε σε όσους  την ψήφισαν για να κάνει ακριβώς αυτό (και ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ όπως αποδείχθηκε…).

Το άρθρο υμνεί την απόφαση Σκουρλέτη, πιάνεται από συμβιβαστικές δηλώσεις του κου Σταθάκη για να σπεκουλάρει, στρέφεται κατά της λύσης της διαιτησίας την οποία πρότεινε ο Σταθάκης και προσπαθεί ακόμα να σπείρει αμφιβολίες για τις σχέσεις Σταθάκη -Σκουρλέτη! Διαβάστε αυτό: «Με την προσφυγή στη διαιτησία, η απόφαση της οποίας θα πρέπει να εκδοθεί εντός τριών μηνών, ο κος Σταθάκης επιχειρεί να υπονομεύσει το κύρος της απόφασης του προκατόχου του και να βγάλει την εταιρεία από το νομικό αδιέξοδο»!!!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, κατά Καδόγλου, η εταιρεία βρήκε πολύτιμο σύμμαχο στο πρόσωπο του κου Σταθάκη, ο οποίος μάλιστα θα την «βγάλει από το νομικό αδιέξοδο»!

Να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε…. Ίσως η εφημερίδα έπρεπε να λέγεται «Ο στραβός Δρόμος της Αριστεράς»…