ΒΙΝΤΕΟ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΚΟ «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ»

%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%bf%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%b5%cf%82-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%ad%cf%82-3Φωτογραφικό στιγμιότυπο των παραολυμπιονικών μαζί με τον Μιχ. Θεοδωρακόπουλο στις Σκουριές

Το βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ και το οποίο έφερε στη δημοσιότητα η ομοσπονδία της άρσης βαρών συνιστά αναμφίβολα την καλύτερη απάντηση στην ρατσιστική επίθεση που δέχτηκαν οι αθλητές της παραολυμπιακής ομάδας από το ιστολόγιο της ΜΚΟ “παρατηρητήριο μεταλλευτικών δραστηριοτήτων”.

Για όσους τυχόν δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν, η ΜΚΟ με αφορμή την επίσκεψη των παραολυμπιονικών στις εγκαταστάσεις των μεταλλείων Κασσάνδρας σε ανάρτηση της τους υποβίβασε, εμμέσως πλην σαφώς, σε “άβουλα όντα”.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε ότι σε συνομιλία που είχε το antigoldgr.org μαζί τους την Κυριακή 27 Νοεμβρίου έξω από το δημοτικό θέατρο του Πολύγυρου του μετέφεραν ότι δεν γνώριζαν ότι το μέρος που πήγαν δυο μέρες πριν (την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου) και συνάντησαν τους μεταλλωρύχους και την ηγεσία της Ελληνικός Χρυσός ήταν οι Σκουριές!!!

Επίσης, η ΜΚΟ έφτασε στο σημείο να γράψει ότι οι αθλητές δεν ήξεραν καν ποιός είναι ο χορηγός που κάλυψε τις οικονομικές δαπάνες της προετοιμασίας τους για να φτάσουν στις μεγάλες επιτυχίες που κατέκτησαν στο Ρίο, όταν οι ίδιοι οι αρσιβαρίστες επανειλημμένως και δημοσίως, έχουν ευχαριστήσει την Ελληνικός Χρυσός για τη συμβολή της.

Δυστυχώς όπως πάντοτε συμβαίνει η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική σε σχέση μ’ αυτή που επιχειρεί να διαμορφώσει η ΜΚΟ. Για παράδειγμα ποτέ δεν συζήτησε κανένας αθλητής της παραολυμπιακής ομάδας άρσης βαρών με μέλος της ΜΚΟ, καθώς αναχώρησαν από τη Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα από τον Πολύγυρο λίγη ώρα μετά την βράβευση τους το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα απ’ αυτά που έγραψε η ΜΚΟ στο ιστολόγιο της. Μετά δείτε το βίντεο και αναρωτηθείτε για το μέγεθος των διαχρονικών ψεμάτων που χρησιμοποιεί σε όλα τα επίπεδα για να πετύχει τους σκοπούς της.ratsistikokeimeno-antigold-gia-paraolympionikes

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 10/12/2016]