ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΛΑΪΚΙΣΤΙΚΗΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ….. ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ!!!

trophy-clipart-image-auto-racing-trophy-a-big-gold-cup-with-winner-klykar-clipartΗ απίστευτη εμμονή των «αριστερών» εντύπων τύπου Εφημερίδας των Συντακτών δεν έχει όρια… Διαβάζοντας το επόμενο απόσπασμα από άρθρο με τίτλο «Τα λαμπάκια», πραγματικά μου άναψαν τα λαμπάκια… Οι άνθρωποι που κατάντησαν την Ελλάδα στο σημείο που είναι σήμερα, μιλούν και γκρινιάζουν για την χορηγία του Χριστουγεννιάτικου διακόσμου της Θεσσαλονίκης!!!

Διαβάστε και φρίξτε:

«Πού κατέληξε το κουβεντολόι για τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του Δήμου Θεσσαλονίκης; Σε μια καλλιτεχνική πρόταση η οποία για να πραγματοποιηθεί τυγχάνει της φιλεύσπλαχνης διάθεσης της Κόκα Κόλα και της Ελληνικός Χρυσός. Πίσω από κάθε αναμμένο λαμπάκι, ένας απολυμένος. Πίσω από κάθε φωταψία, κάτι χιλιάδες κομμένα δέντρα και μερικά ξεπατωμένα βουνά. Πίσω από κάθε hohoho του ντυμένου στα κόκκινα παππούλη των παραμυθιών (και της εταιρείας), ένα καραβάνι ρακένδυτων. Πίσω από κάθε άφωνο (και άοπλο) ιπτάμενο άγγελο, χιλιάδες στραγγαλισμένα αηδόνια στον Λάκκο Καρατζά. Ακούω ήδη τη μομφή για λαϊκισμούς , αριστερούς λυρισμούς , γκρίνιες , ανικανότητα πρόσληψης του… πνεύματος της εποχής , τις παλιές καλές και αποδοτικές ρετσέτες του παπαγεωργοπουλισμού. Ας είναι. Καλύτερα στο ίδιο βαγόνι με τον δόκτορα Ζιβάγκο να αναστενάζουμε για τους καημούς των καταφρονεμένων. Καλά Χριστούγεννα και καλή τύχη. Το εμπάργκο συνεχίζεται.»

Θα έλεγα και η ξεφτίλα συνεχίζεται… Η ξεφτίλα των στρατευμένων δημοσιογραφίσκων που διαγκωνίζονται για το ποιος θα γράψει την πιο «αριστερή» μπουρδολογία και θα την σερβίρει ως σανό στο κοπάδι των ελάχιστων εκείνων που ακόμα πιστεύουν πως η σωτηρία θα έρθει από την «αριστερή» κυβέρνηση…

Και για να καταλάβω… Αν χορηγός ήταν η Λάρκο, ή η ΔΕΗ, π.χ…. Δεν θα υπήρχε πρόβλημα, έτσι δεν είναι;;;;

Άσε που θα τρίζουν και τα κόκκαλα του δόκτορα Ζιβάγκο…