ΤΕΤ – Α – ΤΕΤ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΡΝΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΟ

pano-iper-tis-ependisis-2Συνάντηση είχαν την περασμένη Παρασκευή εκπρόσωποι των εργαζομένων στα μεταλλεία Κασσάνδρας με τον αντιδήμαρχο Αρναίας Μπάμπη Λαζαρίδη για το ζήτημα των πανό, όπως αυτό προέκυψε μετά από την σχετική εισαγγελική εντολή.

Ο κ. Λαζαρίδης ζήτησε από τους εργαζόμενους να αναλάβουν όλες εκείνες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες έτσι ώστε να εφαρμοστεί χωρίς κωλύματα η εισαγγελική εντολή που ζητεί την  απόσυρση όλων των φιλομεταλλευτικών πανό που έχουν αναρτηθεί μέσα στα Μαδεμοχώρια.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι ζήτησαν από τον κ. Λαζαρίδη να γίνει ο δήμος μπροστάρης σε μια διευρυμένη προσπάθεια απόσυρσης όλων των πανό από την Αρναία μέχρι την Ουρανούπολη συμπεριλαμβανομένου βεβαίως και εκείνων που έχουν αντιμεταλλευτικό περιεχόμενο.

Σε αντίθετη περίπτωση του είπαν ότι τα πανό στα Μαδεμοχώρια δεν υπάρχει κανένας λόγος να κατέβουν από τη στιγμή που δεν θίγουν και δεν βρίζουν κανένα με το περιεχόμενο τους.

Ο κ. Λαζαρίδης ναι μεν έδειξε κατανόηση στο αίτημα των εργαζόμενων, από την άλλη δε δεν δεσμεύτηκε για τίποτα. Αρκέστηκε σε ένα φειδωλό “Θα δούμε”…

Αναμένοντας λοιπόν το τι θα δούμε και ελπίζοντας ότι το αυτό το ζήτημα θα δώσει το έναυσμα για να μπει ένα σημαντικό λιθαράκι στην πολυπόθητη κοινωνική ειρήνη στο δήμο.

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 21/12/2016]