ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΣΤΟ “ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ”

notopoyloy_syskepsiΤην πρώτη επίσκεψη του στο πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη έκανε χθες ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος συσκέφθηκε με τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, παρουσία της διευθύντριας του γραφείου Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά της στο Μαξίμου της Θεσσαλονίκης , όπως έχει χαρακτηριστεί. Η κυρία Νοτοπούλου υποδέχθηκε τους δύο άνδρες με τους συνεργάτες τους λίγο μετά τις 12.00.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ζητήματα της πόλης, με τον Γιάννη Μπουτάρη να αναφέρεται στα προβλήματα που έχει δημιουργήσει στον δήμο η υπεξαίρεση από την εποχή της δημαρχίας Παπαγεωργόπουλου στο λιμάνι, στο αεροδρόμιο, αλλά και στη μητροπολιτική διαχείριση της πόλης.

Ερωτηθείς για τις εξελίξεις στην επένδυση της Ελληνικός Χρυσός στις Σκουριές, ο κ. Σκουρλέτης διαβεβαίωσε ότι με τον κ. Σταθάκη «σε όλα τα κρίσιμα θέματα κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος». Διευκρίνισε, δε, ότι η επί υπουργίας του ιδίου απόφαση να επιστραφεί η αίτηση θεραπείας της Ελληνικός Χρυσός για τη μέθοδο μεταλλουργίας δεν σχετίζεται με την αδειοδότηση τεχνικής μελέτης που έκανε ο κ. Σταθάκης, η οποία, όπως διευκρίνισε, αφορά άλλα θέματα . Η εταιρία Ελληνικός Χρυσός πρέπει τελικά να απαντήσει στα θέματα τα οποία έχουν προκύψει τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

[ΠΗΓΗ: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 03/12/2016]