ΩΧ…!!! ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ…

430894-homerΣτο τοπικό μπλογκ Respentzaδημοσιεύεται ανακοίνωση μιας Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης του «SOSΧαλκιδική». Το ενδιαφέρον σε αυτή την περίπτωση είναι τα σχόλια των αναγνωστών. Παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση, την αφίσα της εκδήλωσης και τα σχόλια των αναγνωστών… Επιτρέψτε μου να μην σχολιάσω αυτήν τη φορά…

1-2-2
«Κυριακή 18/12: Εορταστική ενημερωτική παρέμβαση

Η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού δίνει το ”παρών” στο κέντρο της πόλης με μια χριστουγεννιάτικη ενημερωτική εκδήλωση.

Απ’ αυτήν δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τοπικά προϊόντα Χαλκιδικής όπως φυσικά και η μουσική. Μαζί μας θα έχουμε τις ομάδες κρουστών PARANAUE και άιΝΤΟς.

Ας αναδείξουμε τον παραγωγικό πλούτο του τόπου μας, σαν απάντηση στην καταστροφή που κάποιοι ονομάζουν επένδυση. – Σας περιμένουμε όλους!»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε, 14 Δεκεμβρίου 2016 – 8:57 μ.μ.:Κυριοι,αρκετα προβληματα μας φορτωσε ο Αλεξης. Ειστε ανεπιθυμητοι μαζι με τα παραδοσιακα καραγκιοζλικια σας, τρομαρα σας γινατε και θρησκοι. Χαιρετισματα απο τον Σταθακη.

Ανώνυμος είπε, 15 Δεκεμβρίου 2016 – 1:19 π.μ.:‘Ελα!!! κάνετε και τέτοια? Νομίζαμε ότι είσασταν μόνο γιά αγώνες, πανώ, μαύρες σημαίες, τραμπουκισμούς και άλλα τέτοια “αγωνιστικά” συριζαίικα…