ΤΟ «ΚΙΝΗΜΑ» (ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ) ΞΥΠΝΑΕΙ…

puusoyzwj872hpotbymbΤο Σάββατο 19 Νοεμβρίου, η εκπομπή του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού «Η Αλληλεγγύη στον αέρα» στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας  είχε θέμα «Σκουριές: εξόρυξη χρυσού και επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων και στο περιβάλλον»  και καλεσμένους τη Μαρία Καδόγλου και τον Τόλη Παπαγεωργίου από το «Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων»!!!

Για να καταλάβετε τι είπαν εκεί οι άνθρωποι, διαβάστε τα σχόλια στο facebookτου antigoldγιατρού Γιώργου Βήχα που τους φιλοξένησε στην εκπομπή:

«Συγκλονιστικά τα στοιχεία που παρουσίασαν στην σημερινή ραδιοφωνική εκπομπή η Μαρία Καδόγλου και ο Τόλης Παπαγεωργίου. Στοιχεία σε σχέση με τις επιπτώσεις της εγκληματικής επένδυσης στις Σκουριές.Δυστυχώς η κυβέρνηση με τον Σταθάκη δίνει πολιτική στήριξη στους «επενδυτές » της eldorado. Δια του Σταθάκη η κυβέρνηση καλύπτει πολιτικά αυτά τα εγκλήματα και η ηγεσία του Υ.Υγείας σφυρίζει αδιάφορα. Την εκπομπή θα την ανεβάσουμε σύντομα στην ιστοσελίδα μας και θα μπορεί όποιος θέλει να ενημερωθεί για το τεράστιο έγκλημα που συντελείται στις Σκουριές με την πολιτική στήριξη και αυτής της κυβέρνησης.Οι μόνοι που μπορούν να σταματήσουν αυτό το τερατούργημα είναι οι αγωνιστές του κινήματος των Σκουριών με την ουσιαστική και έμπρακτη συμπαράσταση από όλους μας».

Να σημειώσουμε πως ο κος Βήχας μας θύμισε τον καθηγητή Μπένο που είχε δηλώσει «θα γεμίσουμε καρκίνους»!!! Ακολουθεί απόσπασμα από το facebookτου κου Βήχα.

«Σαν έτοιμος από καιρό ο Σταθάκης! Γι αυτό και τοποθετήθηκε στην κατάλληλη θέση. Η ευθύνη όμως ανήκει σε όλη την κυβέρνηση! Όλοι μαζί διαπράττουν το έγκλημα! Όλοι τους στον βωμό του κέρδους σπέρνουν καρκίνο και θάνατο! Και ας πάψουν επιτέλους να μολύνουν το όνομα και την ιστορία της αριστεράς.»