ΟΙ ANTIGOLD ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΤΑΘΑΚΗ ΓΙΑ «ΔΙΑΠΛΟΚΗ»

untitled14Ξεπερνώντας τα όρια της γραφικότητας και της γελοιότητας και προσφεύγοντας σε ευθείς προσβολές, το θνήσκον «κίνημα» κατά της επένδυσης στην ΒΑ Χαλκιδική κατηγορεί τον υπουργό κο Σταθάκη ως «διαπλεκόμενο»!

Ο κςο Σταθάκης συναντήθηκε με τη διοίκηση της εταιρείας τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, και η Ελληνικός Χρυσός πρότεινε τη διενέργεια τεχνικού διαλόγου με το υπουργείο, με στόχο να ξεπεραστούν τα ζητήματα που έχουν προκύψει.

Αμέσως το μονοπρόσωπο μπλογκ «Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων» ανάρτησε ένα από τα συνηθισμένα μπουρδολογικά άρθρα του στο οποίο μεταξύ άλλων κατηγορεί ευθέως τον κο Σταθάκη:

«[…] Όλοι υποψιαζόμασταν οτι ο Γιώργος Σταθάκης τοποθετήθηκε στη θέση του Υπουργού ΠΕΝ για να υλοποιήσει την βούληση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει το σχέδιο της Eldorado.

[…] Οι δυο λέξεις «τεχνικός διάλογος» φαίνεται οτι δίνουν την απάντηση: η απόφαση Σκουρλέτη δεν μπορεί να αναιρεθεί αλλά ούτε θα εφαρμοστεί. Εαν γίνουν έτσι τα πράγματα, θα είναι ξεκάθαρη πλέον η διαπλοκή του κ. Σταθάκη με την Eldorado» !!!

Νομίζω πως οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει από την πραγματικότητα και ζουν σε ένα συνομωσιολογικό σενάριο που κατασκεύασαν και συντηρούν οι ίδιοι, , διότι πραγματικά όπως ομολογούν, διαπιστώνουν πως κάνουν «αγώνες» εδώ και δεκαετίες για τα μεταλλεία και δεν κατάφεραν φυσικά τίποτα…