ΦΤΑΝΕΙ, ΦΤΑΝΕΙ, ΦΤΑΝΕΙ… Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ…(Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ)…

59821_1Κολχόζ τέλος. Ο Αλέξης Τσίπρας, εφοδιασμένος με to 93% από το πρόσφατο Συνέδριο, ολοκλήρωσε την πολιτική του «ενηλικίωση» ασπαζόμενος τη λαϊκή ρήση «πολλές μαμές, στραβό παιδί». Ο πρωθυπουργός έδωσε σήμα, για να το λάβει ο κάθε επίδοξος αμφισβητίας, πως όλοι έχουν δικαίωμα να έχουν άποψη, αλλά τελικά θα επικρατεί η δικιά του.

Η μετακίνηση του Αλ. Τσίπρα και των στελεχών του περιβάλλοντος του, που ουσιαστικά ασκούν τη διοίκηση της χώρας, προς το Κέντρο επισημοποιήθηκε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο στο πρόσφατο ανασχηματισμό. Ένας κάνει κουμάντο κι αυτός ο ένας κατέληξε στο συμπέρασμα πως, για να μη γίνουν όλοι μαζί μια αλήστου μνήμης «Αριστερή» παρένθεση, πρέπει, πριν απαιτήσουν «κούρεμα» χρέους και πλεονασμάτων στο εξωτερικό, να «κουρευτούν» αρκετοί φορείς «ριζοσπαστισμού» στο εσωτερικό, γιατί παραμάκρυναν. Οι εναπομείναντες Αριστεροί νεορομαντικοί μπορούν να στριμώξουν τις ιδέες τους σε περιφερειακούς τομείς, πάντως σίγουρα όχι σε οποιοδήποτε πεδίο έχει να κάνει με λεφτά.

Όσοι πιστέψουν ότι το κόμμα «αλλοτριώθηκε» θα μπορούν να διαλέξουν μεταξύ δύο επιλογών:Ή να κρατήσουν τις απόψεις τους για τον εαυτό τους ή να ανοίξουν την πόρτα και να ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξαν, όχι πολύ παλιοί, τέως σύντροφοί τους. Ο Αλ. Τσίπρας δεν είναι διατεθειμένος να γυρίσει στο 3%.

Δοκιμασμένη συνταγή από το ίνδαλμα του πρωθυπουργού, τον Ανδρέα Παπανδρέου: Ξεκινάς ως Αριστερός, εκλέγεσαι μετά βαΐων και κλάδων και συνεχίζεις προς το Κέντρο πετώντας απ’ το παράθυρο κατά τη διαδρομή Αριστερά συνθήματα και στελέχη, «αλλάζοντας» και προειδοποιώντας ότι «σε όποιον δεν αρέσει, μπορεί να κατέβει από το τρένο της Αλλαγής»…

[ΠΗΓΗ: THESSNEWS, 12/11/2016]