ΤΟ… ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟ «ΚΙΝΗΜΑ»

imageΗ υπερ-αριστερή εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς» δημοσιεύει ένα άρθρο με υπογραφή του Δημήτρη Γκάζη και τίτλο «Μια πορεία ενάντια στην εξόρυξη και το… μούδιασμα», αναφερόμενη στην πρόσφατη πορεία κατά της εξόρυξης.

Από την συνήθη επαναστατική μπουρδολογία στην οποία επιδίδεται η εφημερίδα και με την οποία ταΐζει το ολιγομελές κοινό της, ξεχωρίσαμε τα εξής:

«Μερικές εκατοντάδες άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Επιτροπών Αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, και συμμετείχαν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στην πορεία στις Σκουριές. Οι συμμετέχοντες στην πορεία, κυρίως κάτοικοι απ’ τα χωριά της Χαλκιδικής αλλά και κάποιοι αλληλέγγυοι απ ‘ την Θεσσαλονίκη, κινήθηκαν προς το χώρο της εξόρυξης, φωνάζοντας συνθήματα ενάντια στους χρυσοθήρες της Eldorado και υπέρ των διωκόμενων αγωνιστών, ενώ δεν έλειψαν και τα συνθήματα για την κοροϊδία του ΣΥΡΙΖΑ, του Α.Τσίπρα αλλά και της τοπικής βουλεύτριαςΚ.Ιγγλέζη».

«[…] Δεν είναι ότι οι υπουργοί υπογράφουν τις άδειες για τις περιφερειακές εργασίες της εξόρυξης (που το κάνουν), δεν είναι που στέλνουν τα ΜΑΤ απέναντι σε όποιον τολμήσει να σηκώσει κεφάλι, το μεγαλύτερο κακό που κάνουν είναι ότι σπέρνουν αποπροσανατολισμό και απογοήτευση πως τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Το βαρύ αυτό κλίμα έχει επηρεάσει και μέρος των κατοίκων της Χαλκιδικής. Είναι το αίσθημα κούρασης, αφού τόσα χρόνια έχουν δοκιμαστεί όλες οι μορφές αγώνα, είναι και η δράση τοπικών παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι πέρσι συμμετείχαν ενεργά στο κίνημα και τώρα (θες από αυταπάτες , θες από κομματική τύφλωση) προσπαθούν να αποκοιμίσουν τον κόσμο και να τον κρατήσουν κλεισμένο στο σπίτι του, αφού η κυβέρνηση κάνει προσπάθειες και οι φασαρίες δεν βοηθάνε».

Καταλαβαίνετε τι γίνετε, έτσι; Έχουμε «αριστερούς» δύο ταχυτήτων!!! Και οι πιο «αριστεροί» κατηγορούν τους άλλους επειδή δεν είναι «αρκετά αριστεροί»!!!

Ειλικρινά είμαι περίεργος για το πότε όλοι αυτοί θα κατέβουν από το ροζ αριστερό συννεφάκι τους και θα προσγειωθούν στον πραγματικό κόσμο για να αντιμετωπίσουν την αληθινή ζωή, με τα αληθινά προβλήματα…