ΚΩΜΩΔΙΑ: ΤΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

skouriessssΑπίστευτη κωμωδία η «επίθεση» στον ΣΥΡΙΖΑ από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ του… φυγά δημοσιογράφου Στέφανου Χίου, που τον ψάχνει όλη η ΕΛ.ΑΣ. Διαβάστε και γελάστε!!!

«Με ΜΑΤ, ξύλο και βία απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στις Σκουριές. Την Κυριακή, 500 τουλάχιστον άτομα από την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής φώναξαν συνθήματα στο πλαίσιο μιας ακόμη διαδήλωσης διαμαρτυρίας ενάντια στην παραχώρηση μιας τεράστιας δασικής έκτασης στην εταιρία EldoradoGold με τις ευλογίες της αριστερής πλέον Κυβέρνησης. Απέναντι τους στέκουν τώρα διμοιρίες των ΜΑΤ έτοιμες να σπάσουν κεφάλια. Ενταση, φωνές, ξύλο και βία συνθέτουν ένα ακόμα σκηνικό ντροπής και απαξίωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και κυρίως της ανθρώπινης υπόστασης. Ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Γεώργιος Ζουμπάς, μοιάζει αδύναμος να εναντιωθεί στο έγκλημα που τελείται στις Σκουριές καθώς μέσα στην παράταξή του κυριαρχεί άρωμα Συριζαίων, ενώ η βουλευτής Χαλκιδικής Κατερίνα Ιγγλέση, η οποία εκλέχθηκε χάριν των αλλοτινών της ένδοξων αγώνων, έχει σήμερα συνταχθεί με την κυβερνητική γραμμή μιας ουσιαστικής παράδοσης και μιας απόλυτης υποταγής. Στα αυτιά των διαδηλωτών ηχούν ακόμη οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα για παύση του έργου και καταγγελία των συμβάσεων . Κάλπικες υποσχέσεις που χάρισαν ωστόσο στο νυν πρωθυπουργό την κόκκινη ψήφο χιλιάδων κατοίκων της περιοχής».

Ω, ρε γλέντια… Κατ’ αρχάς κάποιοι έχουν πρόβλημα με το μέτρημα και οι 300 –με το ζόρι– διαδηλωτές έγιναν 500! Μετά, κατά το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο κος Ζουμπάς έχει απέναντί τους «Συριζαίους» της παράταξής του στον ευγενή «αγώνα» του!!! Και η κα Ιγγλέζη υποτάχτηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να γίνει η επένδυση!!! Είπαμε ρε παιδιά… Έχει και η μπουρδολογία όρια…

Πάντως λέει και ένα σωστό: «[…] Στα αυτιά των διαδηλωτών ηχούν ακόμη οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα για παύση του έργου και καταγγελία των συμβάσεων . Κάλπικες υποσχέσεις που χάρισαν ωστόσο στο νυν πρωθυπουργό την κόκκινη ψήφο χιλιάδων κατοίκων της περιοχής».

Ψέματα;