ΕΤΣΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΙΕΡΕΣ!!!

1687133Διαβάζω στη σημερινή ΑΥΓΗ, τη σύνθεση του τιμητικού προεδρείου του 2ου Συνεδρίου ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσα στα άλλα μέλη του κόμματος φιγουράρει και ο «Ζουμπάς Γιώργος Δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής». Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ, και μπράβο στον δήμαρχο που διακρίνεται στο κόμμα του, θα έλεγα… Αλλά έρχεται η υποσημείωση: «πρωτοστάτησε στον αγώνα κατά των μεταλλείων στη Χαλκιδική»!!! και τα χαλάει όλα…

Αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του ανδρός; Αυτό είναι το έργο του σαν δήμαρχος όλων των δημοτών Αριστοτέλη;

Αυτό έχει να αντιπαραθέσει απέναντι στους άλλου συντρόφους του, π.χ. τον ΜίμηΔαρειώτη:«Αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα. Ήταν μέλος της Νεολαίας Λαμπράκη. Βασανίστηκε επί χούντας και καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση», ή τον Καλατζή Μπάμπη: «Ήταν μέλος της ΕΠΟΝ και του ΚΚΕ, παρέμεινε στη φυλακή από το 1947 έως το 1960 και ανέπτυξε σημαντική δράση κατά της δικτατορίας από τη Σουηδία όπου βρισκόταν. Έχει καταδικαστεί δύο φορές σε θάνατο».

Αυτά είναι τα διαπιστευτήρια που θα του ανοίξουν το δρόμο προς μια κομματική καριέρα;

Αλλά γιατί παραξενευόμαστε; Μπροστά στα μάτια μας δεν έχουμε και το παράδειγμα της κας Ιγγλέζη; Προφανώς ο κος Ζουμπάς ακολουθεί την πεπατημένη, το σίγουρο δρόμο….