Η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ» ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

img_0549Ένα ελεεινό και απαράδεκτα υβριστικό κείμενο κατά των εργαζομένων της Ελληνικός Χρυσός έχει αναρτηθεί στο μπλογκ epitropiagonapanagias.blogspot.gr/, και βέβαια έσπευσε να το αναπαράγει τόσο το http://respentza.blogspot.gr/, όσο και το περιπτεράκι του Τόλη….

Ο Τόληςόμως δεν σταμάτησε εδώ… Κόλλησε από κάτω κι άλλο υβριστικό κείμενο που είχε αναρτήσει το epitropiagonapanagias.blogspot.gr/ πριν από τριάμιση χρόνια (!) τον Απρίλιο του 2013… Κατά τα άλλα, όλοι αυτοί πασχίζουν για την «ενότητα και την ομόνοια, και την εξάλειψη του διχασμού στην περιοχή»!!! Σιγά μη σκίσουν κανένα καλτσόν… Οι άνθρωποι είναι φανατικοί μονομανείς και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το προσωπικό τους συμφέρον, το οποίο φυσικά είναι συνδεδεμένο και με συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα.

Δεν θα ήθελα να αναπαράγω το πλήρες υβριστικό κείμενο το οποίο ανάρτησαν νομίζοντας πως έτσι «αγωνίζονται» και υποστηρίζουν τους «συναγωνιστές» τους που δικάζονται σήμερα στον Πολύγυρο για τα γεγονότα της 8ης Απριλίου 2013, αλλά θα σας δώσω ένα δείγμα για να καταλάβετε για τι κολλημένα μυαλά μιλάμε:

«[…] Τριάμισι χρόνια έχουν περάσει ήδη από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη Μ. Παναγία στις 8 του Απρίλη 2013 όπου δεκάδες μεταλλωρύχοι σε εντεταλμένη υπηρεσία μαζεύτηκαν από νωρίς το απόγευμα εκείνης της ημέρας στον κόμβο του χωριού. Εκεί, σε συνέργεια με την αστυνομία  μας χτύπησαν, πετώντας μας πέτρες, χειροβομβίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα ενώ παράλληλα πιο πέρα απέκλειαν αυτοκίνητα αλληλέγγυων που ήθελαν να προσεγγίσουν το σημείο. Σαν να μην έφτανε αυτό, αργά το απόγευμα και από παράπλευρους δρόμους που τους υπέδειξε η αστυνομία, μαζεύτηκαν στην πλατεία της Μ. Παναγίας ( χοροστάσι), ένα πλήθος τραμπούκων ντόπιων και κοντοχωριανών με μεταλλευτική παιδεία,  που κατά την επιστροφή μας στο χωριό μας προπηλάκισαν, μας έβρισαν, μας χτύπησαν και προκάλεσαν υλικές ζημιές» !!!

«[…]Τα αίσχη που έκαναν οι περίφημοι εργαζόμενοι της Eldorado (περίπου 250 στον αριθμό και φερμένοι εκτός από την Μεγάλη Παναγία και από Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Στρατώνι και αλλού) όταν μπήκαν στο χωριό και «στρατοπέδευσαν» ωσάν άτακτος στρατός στο Χοροστάσι δεν έχουν προηγούμενο! Έβριζαν και προπηλάκιζαν κατοίκους του χωριού, γέροντες γυναίκες και παιδιά, ένα εκ των οποίων διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας  με κρίση πανικού, απειλούσαν μαγαζάτορες ότι θα τους κλείσουν τα μαγαζιά τους και έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν με μπουνιές γυναίκες»!

Και μετά προσγειώθηκαν και οι εξωγήινοι και πήραν τους τραμπούκους-εργαζόμενους και τους πήγαν σπίτι τους για να μην αργήσουν…

Πού, πότε και ποιοι τα είδαν όλα αυτά ρε παιδιά; Πολύ «αγωνιστική φαντασία» έχει πέσει εδώ… Είπαμε να υποστηρίζουμε τους ομοϊδεάτες και συναγωνιστές αλλά και η παραφιλολογία, η προπαγάνδα και η απροκάλυπτη ψευτιά, έχουν και όρια…