ANTIGOLD.ORG: Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ!!!

skouries-metalleiaΜε ενδιαφέρον διαβάζω τις αναρτήσεις του Παρατηρητηρίου όπου οι antigold παρέα προσπαθεί με κάθε τρόπο και με την εφεύρεση απίθανων θεωριών συνομωσίας να δικαιολογήσει την ύπαρξή της και να αποδείξει πως το «τέλος της επένδυσης έρχεται»!!!

Τελευταίο κρούσμα μια ανάρτηση σχετικά με την αίτηση του ΥΠΕΝ στις 5 Ιουλίου προς την  Ελληνικός Χρυσός για διευκρινήσεις επάνω στην τεχνική μελέτη της μεταλλουργικής μονάδας flash smelting, και την απάντηση της εταιρείας στις 9 Σεπτεμβρίου. Μια απλή ανταλλαγή απόψεων μεταξύ Υπουργείου και εταιρείας έχει καταντήσει για τους antigold ειδικούς το ιερό δισκοπότηρο της επένδυσης, αφού ισχυρίζονται ότι «λόγω μη ικανοποιητικής απάντησης της εταιρείας δεν θα δοθεί άδεια και η επένδυση θα κλείσει»!!!

Αλλά η θεωρία συνομωσίας δεν σταματά εδώ… Στην ανάρτηση υπάρχει και έτερη θεωρία συνομωσίας, η οποία εξηγεί στα μάτια των παρωπιδικών antigoldτην απαξίωση του «αγώνα» τους, από όλα τα ΜΜΕ – τώρα τελευταία ακόμα και από τα φιλοκυβερνητικά (ΑΥΓΗ, Εφημερίδα Συντακτών, κ.ά.). Λέει λοιπόν ο Τόλης:

«[…]  Από τις 5/7 που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση του Υπουργείου, η Ελληνικός Χρυσός συμπεριφέρεται σαν αυτή η απόφαση να μην υπάρχει! Καμμία επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση της εταιρείας, κανένα σχόλιο στα blog των υπαλλήλων, καμμία δήλωση από τον – λαλίστατο συνήθως – διευθύνοντα σύμβουλο της Ελληνικός Χρυσός, Μιχάλη Θεοδωρακόπουλο. Μετρημένες στα δάχτυλα αναφορές στα μέσα ενημέρωσης που, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ελέγχονται από την εταιρεία». !!!.

Κι έλεγα κι εγώ… Γιατί κανένα ΜΜΕ δεν ασχολείται με τον μικρόκοσμο του Τόλη, της Μαρίας, του Στέλιου, της Κατερίνας και των  άλλων παιδιών; Τώρα έλαμψε η αλήθεια και αποκαλύφθηκε η σκευωρία: Τα μέσα ενημέρωσης στη συντριπτική τους πλειοψηφία ελέγχονται από την εταιρεία!!! Έτσι εξηγούνται όλα… (Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;;)…