Ο ΟΜΟΤΙΜΟΣ, ΟΙ ΑΚΡΟΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ…

888e9913fb793aad9ba01de6ceb71ecfΠάλι στεναχωρήσατε τον ομότιμο, και θα σας μαλώσω, καλοκαιριάτικα…

Σε άλλο ένα… «άρθρο-καταπέλτη» καταφέρεται εναντίον του υποψήφιου διδάκτορα του Πολυτεχνείου Κρήτης και γνωστού αρθρογράφου Σωτήρη Καμενόπουλου, ο οποίος σε σειρά νέων και παλαιότερων άρθρων του υποστηρίζει την ορθολογική και βιώσιμη εκμετάλλευση των ορυκτών πόρων. (Βλέπε εδώ και εδώ).

Για ακόμη μια φορά, ο ομότιμος, μπερδεύοντας έννοιες και έχοντας τις δικές του εμμονές στο τρικυμισμένο του μυαλό, μας πληροφορεί πως είναι κατά των νέων Ακροπόλεων (!!!), και ήταν και κατά των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 (!!!)… Αν δεν πιστεύετε, διαβάστε εδώ, στο μαγαζάκι του Τόλη (και αν βγάλετε νόημα, γράψτε μου…).

Η λαμπρή επιχειρηματολογία ομότιμου συνεχίζεται με μια σύγκριση περιβαλλοντικής ευαισθησίας μεταξύ Ελλήνων και Σουηδών και με τα σκουλήκια σε μια περιοχή της της Αυστραλίας, για την προστασία των οποίων καθυστερεί έργο εξόρυξης ουρανίου.

Ωραία η πληροφόρηση, αλλά αν ήθελα ναμάθω για τα σκουλήκια της Αυστραλίας θα έβλεπα το κανάλι του National Geographic. Να περιμένω να μας εξηγήσει ο ενθουσιώδης αρθρογράφος τι σχέση έχουν όλα τα ανωτέρω με την επένδυση στη ΝΑ Χαλκιδική, ή θα περιμένω άδικα;;; (Για ακόμα μια φορά να διευκρινίσω πως η ερώτηση είναι ρητορική…).