Ο ΑΨΟΓΟΣ ANTIGOLD ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

SONY DSC

Φοβερός αυτός ο συντονισμός των antigold μέσων… Το είδαμε και με τον αμίαντο, το βλέπουμε και τώρα, με άλλο ένα antigold επιχείρημα. Δεν πρόλαβε να δημοσιεύσει ο Τόλης την γκρίνια για την γνωστή παραχώρηση δασικών εκτάσεων για την επένδυση από τη Μονή Ιβήρων, και ο γνωστός μας από το “Αντιδραστήριο” της ΕΡΤ3 μαχόμενος antigold δημοσιογράφος Νικητόπουλος, αναδεικνύει το θέμα στη σελίδα του στο facebook… Και μάλιστα με το ίδιο διάγραμμα…

Πάντως το άρθρο στο μαγαζάκι του Τόλη, σχεδόν με συγκίνησε… Τόσο πάθος, τόσος λυρισμός. Τόση χριστιανική αγάπη… Πάρτε μια γεύση:

«[…] Είναι αφελές ότι η «αγία τριάδα» της Μονής Ιβήρων – ο ηγούμενος Ναθαναήλ, ο «διαχειριστής» της παπά Αντώνιος και ο «ιστορικός» της γέροντας, φιλόσοφος Βασίλειος – δεν γνώριζαν για τι προορίζεται το δάσος που μίσθωσαν στην εταιρεία. Ήξεραν. Ξέρουν. Έχουν ζυγίσει το βάρος των 75 εκατ. τόνων αποβλήτων στις ζωές των γειτόνων τους της ΒΑ Χαλκιδικής και το «χρυσό» της Ελληνικός Χρυσός στην Ιερά Κάσα της Μονής. Και επέλεξαν το χρυσό. Τα τοξικά απόβλητα στο μοναστηριακό δάσος του Κακάβου είναι μακριά από τη Μονή και το κελί του Βασίλειου. Οι διαβεβαιώσεις ότι η εταιρεία δήθεν μίσθωσε την έκταση για τον καθαρό αέρα του βουνού δεν στοιχίζουν τίποτα στους παπαΑντώνηδες. Ένα μόνο κόμπο στο κομποσκοίνι τους και ένα «Κύριε, συγχώρεσέ με τον αμαρτωλό».

Αλλά στους Ιούδες, η κοινωνία και η ιστορία ποτέ δεν επεφύλαξαν καλή μεταχείριση.» [!!!]

Βοήθειά μας!!!