ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ…

g32456etFileΓια να έχουμε να λέμε, το Παρατηρητήριο του Τόλη ανακυκλώνει υλικό… Όπως μια από τις περίφημες «Αναφορές – Καταγγελίες» που αρέσκεται να στέλνει γύρω-γύρω ο Τόλης… Και τώρα αφού φυσικά την έστειλε και ο παραλήπτης, το Υπουργείο Περιβάλλοντος, της έδωσε την πρέπουσα σημασία (την «αρχειοθέτησε» στα αζήτητα, δηλαδή),

«Η ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του «Παρατηρητηρίου» που παραθέτουμε κατατέθηκε στις 25 Απριλίου 2016 και παραμένει μέχρι σήμερα αναπάντητη». Λες και υπήρχε περίπτωση να του απαντήσουν στις μπουρδολογίες που υποστηρίζει βασιζόμενος σε θεωρίες συνομωσίας… Προσέξτε διατύπωση:

«Η παρούσα ΑΝΑΦΟΡΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ αφορά τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της Ελληνικός Χρυσός. Από τις ανακοινώσεις της μητρικής εταιρείας (European  Goldfields και στη συνέχεια EldoradoGold) στα χρηματιστήρια του εξωτερικού προκύπτει ότι από το 2007 σήμερα έχουν εξαχθεί 14.050 κιλά χρυσού και 90.939 κιλά αργύρου, κατά τα φαινόμενα λαθραία, δηλαδή χωρίς  να δηλωθούν στις τελωνειακές αρχές».

Καταγγελία που στηρίζεται … «κατά τα φαινόμενα»!!! Ξέρετε… Ντόρος να γίνεται… Γνωρίζουν ακόμα και οι πέτρες πως τα συμπυκνώματα εξάγονται νομιμότατα και χωρίς να αποκρύβεται τίποτα…

Και ένα τελευταίο… Αν ζητάς από το Υπουργείο Περιβάλλοντος «…να μας πει αν επαληθεύεται ο ισχυρισμός ότι “η επένδυση είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα για την εθνική οικονομία”», ειλικρινά τώρα, περιμένεις να σου απαντήσουν;;;.