ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ANTIGOLD ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΗ ΚΑΙ ΦΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ!

008 fitorio (7)Ξενοδοχεία της Χαλκιδικής αγόρασαν τα φυτά και τα άνθη που χρειάζονται για τους αύλειους χώρους τους από το φυτώριο της Ελληνικός Χρυσός που βρίσκεται στην Ολυμπιάδα.

Μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός η…. διανόηση του antigold συστήματος αμέσως έθεσε σε εφαρμογή την επιχείρηση διασποράς λάσπης με σκοπό να πλήξει τα ξενοδοχεία και να τρομάξει τους πελάτες τους, υποστηρίζοντας “ότι τα φυτά και τα λουλούδια που αγόρασαν είναι μολυσμένα”!!!

Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να μας εξηγήσουν επιστημονικά πως γίνεται να είναι ένα φυτό μολυσμένο τη στιγμή που ανθίζει και ευδοκιμεί.

Είναι γνωστό ότι το μόνο “οικολογικό” που ξέρουν να λένε οι antigold είναι το: “να κλείσει το μεταλλείο”, ωστόσο η πραγματικότητα και η επιστήμη τους έχει αφήσει πολύ πίσω.

Αυτό το φυτώριο όμως που δυσφημούν από εμπάθεια και κόμπλεξ είναι το πρώτο χειροπιαστό παράδειγμα αποκατάστασης μεταλλευτικού χώρου.

Είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα σε μια έκταση 100 περίπου στρεμμάτων με 2 εκατομμύρια ρίζες διαφόρων ειδών, στο οποίο απασχολούνται 30 άτομα πολλοί εξ αυτών δασολόγοι και δασοπόνοι, ενώ το πρόγραμμα αποκατάστασης το επίβλεψε το εργαστήριο δασικής εδαφολογίας του ΑΠΘ.

Αυτά είναι τα δεδομένα της “μόλυνσης” των φυτών από το φυτώριο της Ολυμπιάδας. Οι αγαπητοί antigold μπορούν να λένε ότι θέλουν. Η πραγματικότητα τους διαψεύδει και θα συνεχίζει να τους διαψεύδει πανηγυρικά!

Δυστυχώς για την κοινωνία έτσι αντιλαμβάνονται την… αγάπη προς το περιβάλλον, την… αλληλεγγύη και το… σεβασμό στην ελεύθερη βούληση και θέση του συνανθρώπου.

Ανεκδιήγητοι, όπως πάντα!

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 9/8/2016]