ΟΙ… ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ!

STOES-OLYMP-20150525-262Όλοι παρακολουθήσαμε την συνέντευξη που έδωσε ο πρωθυπουργός στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ και στον Αλέξη Παπαχελά, όπου ακούσαμε πράγματα και θαύματα… Όπως για παράδειγμα, η φοβερή απάντηση στην ερώτηση: «…χρωστάτε στον κόσμο μια συγγνώμη για κάποιες προσδοκίες που δημιουργήσατε κάποιες υποσχέσεις που δώσατε;»

Απάντηση: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μεγάλη πλειοψηφίααυτών που ψηφίσαν το ΣΥΡΙΖΑ αλλά ακόμα και από αυτούς που δεν ψηφίσαντο ΣΥΡΙΖΑ είχαν επίγνωση ότι θα δώσουμε μια μάχη προφανώς θακαταλήξουμε σε ένα συμβιβασμό και άρα πολλές απ αυτές τις προσδοκίες δε θα καταφέρουμε να τις υλοποιήσουμε…»!!!

Αλλά ανάμεσα στα άλλα μάθαμε πως τα μεταλλεία Κασσάνδρας και οι Σκουριές συμπεριλαμβάνονται στην αριστερή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ!!! Μεταφέρω κατά λέξη, τα λόγια του του πρωθυπουργού:

«[…] Για παράδειγμα, το 2008 που έγινα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, βρισκόμασταν σε μία περίοδο που η Ελλάδα είχε περίπου 7% ανεργία και άρα απολύτως σωστά καιθεμιτά θα έλεγα ένα αριστερό ριζοσπαστικό κόμμα ήταν αυτό που πρωτοστατούσε στις διαμαρτυρίες και στους ακτιβισμούς προκειμένου ναυπάρχει δικαιοσύνη, διαφάνεια, περιβαλλοντική προστασία. Σήμερα δε μπορεί να είναι αυτός ο ρόλος ενός αριστερού κόμματος, όταν η ανεργία έχει φθάσει στο 26 ευτυχώς τώρα αποκλιμακώνεται, είναι στο 23%, διότι σήμερα αριστερό και προοδευτικό είναι ότι μπορεί να δώσει την προοπτική ανάκαμψης της οικονομίας και δημιουργίας θέσεων εργασίας. Σήμερα δε μπορώ να εναντιωθώ με τον ίδιο τρόπο σε συμβάσεις οι οποίες έχουν προβλήματα, όταν όμως αυτές μπορούν να δώσουν θέσεις εργασίας,προοπτική ανάκαμψη της οικονομίας. Αυτή είναι μια ειδοποιός διαφορά».

Είπατε τίποτα; Τελικά από μικρό κι από… πρωθυπουργό μαθαίνεις την αλήθεια…