Γ. ΖΟΥΜΠΑΣ: «ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ»

stag3aΑνέλπιστα αληθινός και ακριβής ήταν ο Γιώργος Ζουμπάς σε δηλώσεις που έκανε στο ραδιοφωνικό σταθμό “Κόκκινο 105,5”.

Αναφερόμενος στην επίσκεψη 300 Αριστοτελιστών από 40 χώρες του εξωτερικού την περασμένη εβδομάδα και την ξενάγηση τους στα Αρχαία Στάγειρα από τον αρχαιολόγο Κώστα Σισμανίδη είπε πως:

« […] ήταν όλοι τους ενθουσιασμένοι που βρίσκονταν στην Ελλάδα, την πατρίδα του Αριστοτέλη και με τη φύση που περιβάλλει την περιοχή, χωρίς την ανακοίνωση για τον τάφο του».

Με πολύ απλά λόγια, οι ξένοι επισκέπτες δεν αντίκρισαν καμία περιβαλλοντική καταστροφή ή ρύπανση, όπως υποστηρίζει πολλές φορές σε δηλώσεις του, τόσο ο Γιώργος Ζουμπάς, όσο και τα ενσωματωμένα στο antigold σύστημα ΜΜΕ και δημοσιογράφοι.

Το πλέον σίγουρο είναι ότι οι μελετητές του Αριστοτέλη ούτε που κατάλαβαν ότι υπάρχουν μεταλλεία στην περιοχή…

Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει, κατά την πάγια τακτική του antigold συστήματος, πως στο άμεσο ή προσεχές μέλλον δεν θα δούμε κάποιο «ψήφισμα – κόλαφο» ή «χαστούκι» με υπογραφή «World Members of the Interdisciplinary Centre for Aristotelian Studies», έτσι για τον εμπλουτισμό των ψηφισμάτων που κάνουν συλλογή και για την δέουσα επικοινωνιακή κατανάλωση.

Βέβαια, ο κ. Ζουμπάς δεν παρέλειψε να συνδέσει τον ευσεβή πόθο των πολέμιων της μεταλλευτικής με τις ανακοινώσεις που έκανε την περασμένη εβδομάδα ο αρχαιολόγος Κώστας Σισμανίδης υποστηρίζοντας πως αυτές δικαιώνουν τις θέσεις των antigold για ματαίωση της επένδυσης χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική…

Επιπλέον, ο Γιώργος Ζουμπάς τόνισε πως ο δήμος συμπαρίσταται πλήρως στην δικαστική περιπέτεια των 21 ατόμων, οι οποίοι την επόμενη Πέμπτη 9 Ιουνίου αναμένεται να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την εμπρηστική επίθεση που σημειώθηκε στο εργοτάξιο των Σκουριών στις 17 Φεβρουαρίου 2013 (!).

Ακούστε τη συνέντευξη του Γιώργου Ζουμπά εδώ.