OI ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ SOFTEX

eldoradoΜε κοινή ανακοίνωση όλων των σωματείων εργαζομένων στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, εκφράζεται η συμπαράστασή τους προς τους απολυμένους της χαρτοποιίας Softex.

«Οι εργαζόμενοι στα Μεταλλεία Χαλκιδικής εκφράζουμε την συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στον αγώνα των απολυμένων τους χαρτοβιομηχανίας Softex, στον Βοτανικό.

Αγωνιζόμενοι τους Softex δεν είστε μόνοι τους! Όλοι όσοι έχουμε βιώσει την ανεργία και έχουμε δώσει αγώνες για το μεροκάματο τους, είμαστε στο πλευρό τους!

Συνάδελφοι, βρισκόμαστε και εμείς στην ίδια ακριβώς θέση με εσάς. Ανάμεσα τους υπάρχουν άνθρωποι και φίλοι τους που είναι στον δρόμο εδώ και 3,5 μήνες…

Παλεύουμε για τους! Και ενώνουμε τη φωνή τους με εσάς και με όλους όσους χάνουν την δουλειά τους, μαζί και την ελπίδα τους για το μέλλον τους τους χώρας!

Το μήνυμα είναι ένα και ξεκάθαρο: Όσο η εργοδότριες εταιρείες και οι Κυβερνήσεις δεν καταλαβαίνουν, οι εργάτες θα είναι τους δρόμους και θα μάχονται! Όλοι στο πλευρό όλων!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΛΟΥΚΕΤΑ

Ως Έλληνες εργαζόμενοι:

  • Καταγγέλλουμε την απόφαση τους επιχείρησης «SOFTEX» να βάλει λουκέτο στο εργοστάσιο στο Βοτανικό, απολύοντας εκατοντάδες εργαζόμενους.
  • Καταγγέλλουμε την ελληνική κυβέρνηση για τη στάση τους.
  • Απαιτούμε να παρθούν άμεσα μέτρα για την επαναλειτουργία του εργοστασίου

να μη χάσει κανένας εργαζόμενος τη δουλειά του

να εξασφαλιστούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα.»

taftotita