ΠΟΤΕ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;

A7300CA8131D1D63D24EA586727A58ACΟ υπόδικος ως επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης συνεχίζει ανενόχλητα να χαιρετά ναζιστικά το πλήθος των χρυσαυγιτών που τον αποθεώνει.

Λίγη ώρα αργότερα ξεκινά η παράσταση στο Εθνικό Θέατρο που… ηρωοποιεί τον Σάββα Ξηρό. Το διαμαρτυρόμενο πλήθος ζητωκραυγάζει για τη νίκη ενάντια στη «λογοκρισία», αφού πρώτα λογόκρινε ομαδικά κάθε αντίθετη άποψη για το έργο.

Ο Τέρενς Κουίκ καταθέτει στεφάνι γονυπετής για την εικοστή επέτειο των Ιμίων. Προφανώς καμία από τις προηγούμενες χρονιές τα ποσοστά των ΑΝ.ΕΛ. δεν είχαν πέσει τόσο χαμηλά, για να χρειάζεται να δίνει τέτοια… παράσταση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής μάς ενημερώνει πως «οι Σκουριές έκλεισαν και δεν θα ξανανοίξουν» στέλνοντας ένα… θετικό μήνυμα στους υποψήφιους επενδυτές, ντόπιους και ξένους

Ο Θοδωρής Δρίτσας επιμένει πως δεν πρόκειται να πωληθεί το λιμάνι του Πειραιά, παρόλο που την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε η πώληση του πλειοψηφικού πακέτου του ΟΛΠ

Ο Γιάννης Μυλόπουλος που άφησε τεράστιο έργο ως πρύτανης στο ΑΠΘ και στην ΕΡΤ.3 διορίστηκε χωρίς… κομματικά κριτήρια πρόεδρος στην Αττικό Μετρό.

Η Επιτροπή «πόθεν έσχες» της Βουλής βγάζει λάδι τον Φλαμπουράρη για την τεχνική εταιρία που κατείχε ενώ είχε ήδη ορκιστεί υπουργός. Ο εθνικός διάλογος για την Παιδεία ολοκληρώθηκε πριν καν… αρχίσει, γιατί σε κάθε συνεδρίαση μπούκαραν κάποιοι γνωστοί άγνωστοι και τα έκαναν μπάχαλο.

Αλλά μην ανησυχούμε, έρχεται η ανάπτυξη. Η Θεοδώρα Τζάκρη ανακοίνωσε τπ δημιουργία Αγροτικού Επιχειρηματικού Πάρκου 2.000 στρεμμάτων στην Πέλλα. Ύστερα από έρευνα που έκανε η υπουργός σε όλη την Ελλάδα, κατέληξε εντελώς τυχαία πως μόνο στην εκλογική της περιφέρεια μπορεί να γίνει μια τόσο μεγάλη επένδυση. Τα παραπάνω συνέβησαν το τελευταίο 48ωρο στη χώρα. Όπως καταλαβαίνουμε, όλα βαίνουν καλώς. Το κράτος μεταρρυθμίζεται, το ίδιο και η κοινωνία. Το επόμενο Μνημόνιο πότε το υπογράφουμε;

 

[ΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, του Γιάννη Τσαπρούνη, 2/01/2016]