ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ANTIGOLD ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΧΡΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΓΟΙ ANTIGOLD… ΑΓΡΟΤΕΣ!

4_nΑπό φαντασία σκίζουν οι antigold! Με την πραγματικότητα έχουν πρόβλημα…

Μετά την συγκλονιστική αποκάλυψη που έκανε το Συμβούλιο της Επικρατείας για τους 3 antigold συλλόγους, που ναι μεν είχαν χιλιάδες ευρώ να προσφύγουν κατά του μεταλλευτικού επενδυτικού σχεδίου, αλλά από την άλλη δε, δεν είχαν καταστατικό να προσκομίσουν (!!!???), μας ήρθαν και οι antigold… αγρότες και καλλιεργητές.

Κατά… σύμπτωση εκπροσωπήθηκαν από χούφτα αγανακτισμένων ψευτοοικολόγων, που έφτιαξαν ποικίλου περιεχομένου πλακάτ και πήγαν και τα έστησαν στον κόμβο του Χοντρού Δέντρου.

Σ’ ένα απ’ αυτά τα πλακάτ έγραψαν ότι άλλες παραγωγικές δραστηριότητες πχ. αγροτική “καίγονται” από την μεταλλευτική δραστηριότητα.

Παραδόξως…. δεν υπήρξε και κάποιος αυθεντικός εκπρόσωπος των παραγωγικών τάξεων των αγροτών, και των κτηνοτρόφων στο πλευρό των ψευτοοικολόγων, όταν στήθηκε αυτό το σκηνικό.

Ομοίως και τις μέρες που πέρασαν δεν είδαμε κανένα τρακτέρ ή άλλο τύπου γεωργικό μηχάνημα στον κόμβο της Μ. Παναγίας για παράδειγμα, προς επίρρωση των ιδεοληψιών τους.

Προφανώς αδιάφορο ή άγνωστο στους δήθεν οικολόγους, το γεγονός, ότι αγρότες στη ΒΑ Χαλκιδική δεν υπάρχουν, όπως για παράδειγμα στη Δυτική Χαλκιδική, εξαιτίας της έλλειψης αντίστοιχων εκτάσεων…

Ευτυχώς που θυμήθηκαν οι σκηνοθέτες του antigold δρώμενου και έφεραν μαζί τους ψαροκασέλες και μελίσσια.

Πάλι καλά που έστω και μ’ αυτόν τον τρόπο διατηρούν ένα μίνιμουμ επαφής με την πραγματικότητα, κάτι που αμφισβητείται έντονα εξαιτίας της διαρκούς εμμονής και της μονομέρειας, που τους διακρίνει απέναντι στη μεταλλευτική δραστηριότητα.

Την πλέον αρχέγονη παραγωγική δραστηριότητα στη ΒΑ Χαλκιδική, που πρέπει να σέβονται και όχι να χυδαιολογούν σε βάρος της…

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 28/02/2016]