ΜΙΧ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»

cc947675ce0ac0c98617f27425843c35_LΕκδήλωση με θέμα «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σε περιόδους κρίσης» διοργάνωσε η ΕΑΣΕ σε συνεργασία με το δίκτυο CSR HELLAS, στα γραφεία του ΕΒΕΑ την περασμένη Τρίτη, 26 Ιανουαρίου.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικός Χρυσός, Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος, στη σύντομη ομιλία του, παρουσίασε ενδιαφέροντα στοιχεία για τη μεταλλευτική δραστηριότητα στη Χαλκιδική, τα οικονομικά δεδομένα της επένδυσης αλλά και την κοινωνική συνεισφορά που προκύπτει σε όλα τα επίπεδα. Στοιχεία που, όπως είπε, δίνουν το στίγμα της υπευθυνότητας αλλά και της δυναμικής που έχει και προσφέρει η εταιρεία, έτσι ώστε να συμβάλλει στην έξοδο της Ελλάδας από την κρίση και στην πολυπόθητη οικονομική ανάκαμψη.

Η εκδήλωση έγινε σε αίθουσα του ΕΒΕΑ και σε αυτήν το παρόν έδωσαν κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, διευθυντές ΕΚΕ και η ηγεσία του φορέα που εκφράζει το επαγγελματικό management στην Ελλάδα, της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

Δείτε εδώ την παρουσίαση του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Ελληνικός Χρυσός.

[ΠΗΓΗ: http://www.hellas-gold.com/, 27/01/2016]