ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΡΥΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΑΝ “ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ” ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΥΠΟΥ #SKOURIES

titanΥπέρ της υλοποίησης επένδυσης της εταιρείας “Τιτάν”, ώστε να αντλήσει από το χώρο Ντεβέ Καράν μεγαλύτερες ποσότητες αδρανών υλικών για την παραγωγή τσιμέντου, τάχθηκε το 81,9% των κατοίκων του Δρυμού που συμμετείχαν σε λαϊκή ψηφοφορία για το θέμα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ωραιοκάστρου, “περίπου 600 κάτοικοι του Δρυμού προσήλθαν στις κάλπες και με τη θετική ψήφο του 81,9% εξ αυτών στην ουσία εξουσιοδοτούν την κεντρική διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου να προβεί στην υπογραφή της σχετικής σύμβασης μίσθωσης”.

Σύμφωνα με τον δήμο, γνώμονας για αυτή τη συντριπτική πλειοψηφία στάθηκε όχι μόνο η προοπτική της συνέχισης της απασχόλησης των κατοίκων του Δρυμού στη συγκεκριμένη επιχείρηση αλλά και τα εύλογα ανταποδοτικά οφέλη που προκύπτουν αποκλειστικά για τη δημοτική κοινότητα του Δρυμού.

Τα οφέλη αυτά αφορούν την υλοποίηση ενός πολυδύναμου πνευματικού κέντρου και κοιμητηρίων.

Αναδημοσίευση από olathessaloniki

*ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG: Αναδημοσιεύουμε την είδηση, καθώς χαιρόμαστε και ευχόμαστε τα καλύτερα για την κοινωνία του Δρυμού. Μπράβο στους κατοίκους του, καθώς με την συντριπτικά θετική ψήφο τους για την υλοποίηση της επένδυσης του ΤΙΤΑΝ απέρριψαν τις γνωστές… οικολογικές κινδυνολογίες.

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 29/12/2015]