Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΜΚΟ ΚΑΙ Η ΕΡΤ 3 ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΚΟ!!!

ert3 #skouriesΜα τι… ωραία πράγματα βλέπουμε και διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες;

Από τη μια έχουμε μια ΜΚΟ που απειλεί χωρίς αιδώ και φειδώ την Ελληνική δικαιοσύνη και πιο συγκεκριμένα στο ΣτΕ αναφορικά με την αναμενόμενη απόφαση του για την επένδυση χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική (δείτε εδώ)…

Από την άλλη έχουμε την κρατική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα το τρίτο κανάλι που έχει πάρει εργολαβία την κάλυψη τέτοιων συμπεριφορών η την ανάδειξη «έργων» αυτής της ΜΚΟ.

Τελευταίο παράδειγμα ένα ρεπορτάζ (δείτε εδώ στο 32ο λεπτό) που πρόβαλε την περασμένη εβδομάδα για την υπερπαραγωγή των 20.000 ευρώ της ΜΚΟ, σχετικά με τις Σκουριές στο οποίο δεν υπήρχε ούτε δευτερόλεπτο για τις θέσεις της άλλης πλευράς.

Το πιο γελοίο όλων είναι πως αυτής της νοοτροπίας δημοσιογράφοι που στελεχώνουν το τρίτο κανάλι της κρατικής ήταν εκείνοι που πριν 3 χρόνια είχαν βγάλει μια ανακοίνωση (δείτε εδώ) που θα αποτελεί διαχρονικά μνημείο πρόκλησης, αυθαιρεσίας, υποκρισίας  και διαστρέβλωσης απέναντι σ’ όλη την Ελληνική κοινωνία που δυστυχώς είναι αναγκασμένη να συνεχίζει να πληρώνει αυτήν την απροκάλυπτη πλέον φασιστική νοοτροπία.

Αυτοί που τόλμησαν να παραλληλίσουν τους μεταλλωρύχους με εμπόρους ναρκωτικών (δείτε εδώ) από τότε είχαν το θράσος να καταγγείλουν “συντονισμένο βήμα προπαγάνδας χειραγώγησης και καταστολής” της  τότε διοίκησης της ΕΡΤ προς το ψευδεπίγραφο μόρφωμα των Σκουριών, επειδή το ρεπορτάζ που προβλήθηκε για τα επεισόδια της 21ης Οκτωβρίου 2012 δεν παρουσιάστηκε όπως θα το παρουσίασε το «κίνημα». Αμιγώς δηλαδή μονόπλευρα, καθώς είχε δηλώσεις και της άλλης πλευράς…!

Την ίδια στιγμή, η… αντικειμενική και… αδέκαστη κρατική τηλεόραση εδώ 18 μέρες έχει επιβάλει σιωπητήριο στις καταγγελίες του αντιπεριφερειάρχη περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας Θεοφάνη Παπά για συρραφή πλαστών στοιχείων σ’ ότι αφορά τις antigold καταγγελίες σε βάρος της Ελληνικός Χρυσός (δείτε εδώ).

Με απλά λόγια δεν κουνήθηκε φύλλο για τις καταγγελίες του Θεοφάνη Παπά ή για τις απειλές που εκτόξευσε η ΜΚΟ σε βάρος του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας, ενώ για τα ψέματα και τις ανακρίβειες της είχαμε το καθιερωμένο αφιέρωμα…!

Ειλικρινά, με αυτά που βλέπουμε στον… αγγελικά πλασμένο κόσμο των “antigold” και των συνεργατών τους αναρωτιόμαστε, αν είμαστε μια ανάσα πριν τα Χριστούγεννα ή βρισκόμαστε στο μέσο της αποκριάς περιστοιχιζόμενοι από ουκ ολίγους καρνάβαλους που παριστάνουν, οι μεν τους τιμητές των πάντων και οι δε τους αδέκαστους ενημερωτές της Ελληνικής κοινωνίας, ενώ δεν κάνουν τίποτα περισσότερο αμφότεροι από το να εκβιάζουν, να απειλούν και να παραπληροφορούν κρυπτόμενοι σε κοινή θέα.

Χρόνια πολλά στις διοικήσεις της ΕΡΤ και της ΕΡΤ3 και καλό τριώδιο!

 

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 22/12/2015]