ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ: ΓΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΗ… ΜΙΛΑΕΙ Η ΙΓΓΛΕΖΗ

igglezi gia stahti

Δείτε εδώ ένα αποκαλυπτικό βίντεο της Κατερίνας Ιγγλέζη στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό SUPER, με ημερομηνία 22/09/2015.

Θα αντιπαρέλθω την νέα, κόμμωση στιλ «Βαμβακούλας» της βουλεύτριας και θα μείνω σε αυτά που δήλωσε:

Εκτός από τις αοριστολογίες τύπου «αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να γίνονται» για τα χθεσινά μη-επεισόδια με τον ιερέα στην Στρατονίκη (ο ίδιος ο ιερέας δήλωσε εγγράφως πως δεν έγινε απολύτως τίποτα), η Ιγγλέζη δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς πως πρόκειται για ειλημμένη απόφαση το κλείσιμο των μεταλλείων, και οι εργαζόμενοι «μπορούν να καταλάβουν έστω και αργά πως για ένα κομμάτι ψωμί δεν πρέπει να κάνουμε κακό στον  τόπο μας»!!!

Μας ανακοίνωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται σύντομα να παίξει το επόμενο χαρτί του, τα «πορίσματα των επιθεωρητών περιβάλλοντος», λες και δεν γνωρίζει πως τα πορίσματα αυτά δεν προκρίνονται ως λόγοι κλεισίματος της δραστηριότητας, αλλά επί της ουσίας καταγράφουν αν κάτι δεν πάει καλά με την τήρηση των περιβαλλοντικών όρων, ώστε να διορθωθεί.

Μας είπε πως η απόφαση του ΣτΕ στις 2 Οκτώβρη είναι «πολύ μακριά» (τι εννοεί άραγε ο ποιητής; Είναι πολλές 8 μέρες;;;) και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα από το κλείσιμο των μεταλλείων, θα εφαρμόσει για την ΒΑ Χαλκιδική ένα πιλοτικό πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης (ωχ… !!! καήκαμε!!!).

Το πλέον ανησυχητικό το φύλαξε για το τέλος: «Από τη στάχτη γεννιούνται τα καλύτερα πράγματα» είπε η βουλεύτρια, και σε αυτό το σημείο, κυριολεκτικά μου σηκώθηκε η τρίχα…

Άρα; Έρχεται το “Κούγκι”, για το οποίο μίλαγε ο Καμμένος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά θα το κάνουμε στην ΒΑ Χαλκιδική, διότι αλλού δεν μας παίρνει;