ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ: ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

skourletis2612014

Εξ οικείων τα βέλη… Τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής καταγγέλλουν ως «προεκλογική» την απόφαση Σκουρλέτη για τις Σκουριές!!!

Με μια ανοικτή επιστολή προς κάθε «ενδιαφερόμενο» παραιτήθηκαν μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής και συντονιστές οργανώσεων ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής. Ανάμεσα στους παραιτηθέντες, ο Δημήτρης Αμανατίδης, συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Προποντίδας, μέλος συντονιστικής γραμματείας Ν.Ε., ο Αριστομένης Δήμου, αναπλ. γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής και συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Πολυγύρου, ο Σωτήρης Ληστής, συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Σιθωνίας, ο Γιώργος Παραλής, συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Κασσάνδρας. Την ανοιχτή επιστολή προσυπογράφει και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Σιθωνίας.

Μεταξύ άλλων, καταγγέλλουν την απόφαση Σκουρλέτη για το κλείσιμο των Σκουριών ως προεκλογικό παιχνιδάκι. Διαβάστε ένα απόσπασμα:

«Με την παρούσα ανοικτή επιστολή παραιτούμαστε από συντονιστές των Οργανώσεων Μελών και από μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής. Μιας Νομαρχιακής Επιτροπής που κάποιοι θεώρησαν και εξακολουθούν να θεωρούν τσιφλίκι τους . Μιας Νομαρχιακής Επιτροπής που η ηγεσία της δε φρόντισε να συνεδριάσει εγκαίρως πριν την ψήφιση του Μνημονίου 3 παρά μόνον κατόπιν εορτής! Μιας Νομαρχιακής Επιτροπής της οποίας η πλειοψηφία από τότε που διαφάνηκε η προοπτική κατάκτησης της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το κίνημα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, υποβάθμισε την ανάγκη των αγώνων μέσα από το κίνημα και υιοθέτησε την λογική της ανάθεσης. Που βγήκε να πανηγυρίσει την προεκλογικού χαρακτήρα απόφαση του Σκουρλέτη για προσωρινή αναστολή των εργασιών στις Σκουριές ενώ αυτή έπρεπε να είναι οριστική και αμετάκλητη. Μιας Νομαρχιακής Επιτροπής που δε βρήκε να πει μια λέξη για το ξεπούλημα της Χαλκιδικής μέσω του νέου υπερ-ΤΑΙΠΕΔ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, δυστυχώς, κλείνει τον κύκλο του πολύ πιο γρήγορα από ό,τι αναμενόταν. Άλλωστε παγκόσμια, κανένα κόμμα που εμφανίστηκε ως εντολοδόχος του ΔΝΤ δε γλίτωσε την κατάρρευση. Το ζητούμενο για όλους μας είναι να μείνει όρθιο το λαϊκό κίνημα και ο κόσμος της εργασίας. Ας είναι όλοι βέβαιοι ότι άπαξ και ο λαός χειραφετήθηκε δεν πρόκειται να ενσωματωθεί ξανά στο σύστημα. Ραντεβού στους δρόμους του αγώνα.»

Διαβάστε όλη την επιστολή εδώ