ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ…

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΙΓΓΛΕΖΗ ΒΟΥΛΗ

Κατά την πάγια τακτική της, η βουλεύτρια της καρδιάς μας, Κατερίνα Ιγγλέζη έσπευσε να κάνει δηλώσεις μετά το χθεσινό φιάσκο της συγκέντρωσης 17 ατόμων και ενός σκύλου στις Σκουριές, τα οποία δεν άφηναν τους εργαζόμενους να πάνε στη δουλειά τους.

Στην δήλωσή της, (που αλλού, στο left.gr), η κα Ιγγλέζη, σε άψογα ελληνικά μας διαβεβαίωσε πως «Οι κοινωνικοί αγώνες δεν τρομοκρατούνται» (;). Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

«Χθες μετά την λήξη του 10ημέρου κάμπινγκ στις Σκουριές μερίδα αγωνιστών του κινήματος ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, πραγματοποίησε καθιστική διαμαρτυρία στην περιοχή των Σκουριών όπου η καναδική εταιρεία El dorado gold εξακολουθεί να καταστρέφει το βουνό. Για ακόμα μία φορά η παρουσία της ΕΛΑΣ ήταν αδικαιολόγητα ισχυρή .Θα έλεγε κανείς ότι  σκοπός ήταν περισσότερο η τρομοκράτηση και η ”εξόφθαλμη” στήριξη στην εταιρεία, παρά η διαφύλαξη της ειρήνης στο χώρο των Σκουριών. Οι συλλήψεις 5 συναγωνιστών είχαν στόχο την τρομοκράτηση του κινήματος. Οι κοινωνικοί αγώνες όμως δεν τρομοκρατούνται αλλά ούτε και σιωπούν».

Αυτά για να βάλουν μυαλό οι κακομαθημένοι που πάνε να τρομοκρατήσουν τους αγώνες!!! Οι αγώνες δεν τρομοκρατούνται, ρε… Το είπε και η Ιγγλέζη….

Υ.Γ.1. Πρέπει να ψηφιστεί άμεσα νόμος ο οποίος θα ορίζει το πόσα ΜΑΤ αναλογούν ανά «αγωνιστή» σε κάθε διαδήλωση. Χθες ας πούμε, που οι διαδηλωτές ήταν τρεις κι ο σκύλος, η ποσόστωση δεν ήταν καθόλου καλή… Έτσι θα γίνεται και οικονομία σε κινητοποιήσεις δυνάμεων ασφαλείας, μέρες κρίσης που είναι….

Υ.Γ.2. Να λέμε και εμείς καμιά μ@λ@κί@ να περνάει η ώρα, γιατί με αυτά που ακούμε και βλέπουμε, δεν τη βγάζουμε με τη ζέστη…

Υ.Γ.3. Κατερίνα, πως τα βλέπεις με τις εκλογές του Σεπτέμβρη; Θα είσαι στη λίστα; Αποφάσισε σε ποιανού άρμα θα προσδεθείς, διότι κάνεις αυτά που έκανε κι ο Μίχος…. Με τα δυο πόδια σε διαφορετική βάρκα δεν παίζεται το παιχνίδι…