ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

igglezi_parliament

Την Τρίτη 18 Αυγούστου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Ιγγλέζη, έδωσε δημόσια συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ». Μεταξύ άλλων, απαντώντας σε ερώτηση για την τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων, η Κ. Ιγγλέζη είπε: «Η συμφωνία έγινε κάτω από συνθήκες εκβιασμού και οικονομικής ασφυξίας της χώρας, ήταν ένα αναπόφευκτο κακό, απο δω και πέρα πρέπει να κάνουμε κινήσεις για να γίνει το μνημόνιο λιγότερο δυσβάσταχτο για το λαό και να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ίδιοι με τους άλλους»

Αναφερόμενη στο ζήτημα της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική, είπε: «Η δικαίωση του αγώνα μας στις Σκουριές θα αποδείξει πως η κυβέρνηση αυτή ενδιαφέρεται για τη δικαιοσύνη των κοινωνικών αγώνων, την προστασία του περιβάλλοντος και την πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής, κι όλα αυτά συνδέονται στο ζήτημα των Σκουριών.Είναι η ώρα να λυθεί το θέμα αυτό πλέον, υπάρχουν πλέον όλα τα στοιχεία για να σταματήσει αυτή η καταστροφή». (Δηλαδή μας είπε ότι λέει πάντα… Μόνο για το ΣτΕ δεν μας είπε…)

Τέλος, σημείωσε πως «είναι αναγκαίο να γίνει ένα συνέδριο, όπου πρέπει να πάμε με ένα καινούριο πρόγραμμα προς το λαό, που θα προτείνει μια απεμπλοκή από το μνημόνιο». (Δηλαδή Κατερίνα; Αυτά δεν τα λένε έτσι… Δεν μας εξήγησες πως θα απεμπλακούμε από το Μνημόνιο… – άκουσα καλά, έτσι; Μνημόνιο είπες, όχι Συμφωνία…)

«Κάνουμε μία τελευταία απέλπιδα προσπάθεια για την ενότητα του κόμματος, φαίνεται όμως ότι τα πράγματα τραβιούνται στα άκρα και πως δεν θα αποδώσει καρπούς αυτή η προσπάθεια, διότι δυστυχώς βλέπω ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα για σύγκλιση», Να θυμίσουμε πως η Κ. Ιγγλέζη υπέγραψε το κείμενο – έκκληση των 17 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την ενότητα του κόμματος… Τον Λαφαζάνη τον ρωτήσατε, ή απλά εσείς οι 17 θέλετε να έχετε ένα πολιτικό άλλοθι στις επερχόμενες εκλογές; (Εμείς την ενότητα θέλαμε… Να, υπογράψαμε και κείμενο…)…..