ΤΩΡΑ ΟΙ ANTIGOLD ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ Α.Τ. ΙΕΡΙΣΣΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ!!!

1915645-thumb-large

Διαβάζω στην Εφημερίδα των Συντακτών άρθρο από ένα «Μέλος της Επιτροπής Αγώνα Ιερισσού ενάντια στις καταστροφικές εξορύξεις χρυσού χαλκού» (κάθε πόλη και στάδιο, κάθε χωριό και γήπεδο, κάθε γωνία και μια «Επιτροπή Αγώνα»…) και δεν πιστεύω στα μάτια μου!!!

«Η λειτουργία του Α.Τ. Ιερισσού με την κοινωνική προσφορά του συνεχίστηκε απρόσκοπτα ώς τη 10n Απριλίου του 2013. Σε μια άλογη, ανόητη, άσκοπη και επικίνδυνη επιχειρησιακή ενέργεια της Ελληνικής Αστυνομίας, ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έσπασαν τις πρώτες πρωινές ώρες τις πόρτες 2 φιλήσυχων οικογενειαρχών μπρος στα έντρομα μάτια των παιδιών τους και με βίαιο τρόπο τους συνέλαβαν. Η ενέργεια αυτή της ΕΛ.ΑΣ. πυροδότησε μεγάλη κοινωνική αναταραχή στην περιοχή και εξέθεσε ανεπανόρθωτα την Ελληνική Αστυνομία. Μία εβδομάδα αργότερα ξέσπασε φωτιά στο άδειο κτίριο του Α.Τ. Ιερισσού, που δημιούργησε και εξακολουθεί να δημιουργεί ακόμα πολλά ερωτήματα. Από τότε, το ιστορικό και απαραίτητο για την περιοχή AT. Ιερισσού δεν λειτουργεί.[…] Ολα αυτά δεικνύουν την άμεση ανάγκη επαναλειτουργίας του Α.Τ. Ιερισσού ώστε να μην αφήσουμε μια τόσο ευαίσθητη εθνικά και οικονομικά περιοχή απροστάτευτη».

Για κάτσε ρε φίλε, μέλος της «Επιτροπής Αγώνα»… Φταίει η ΕΛ.ΑΣ, δηλαδή; Αυτή πυροδότησε «κοινωνική αναταραχή», ή οι ανεγκέφαλοι σαν και σένα με τα καμώματά τους και τα καουμποϊλίκια τους; Και το αστυνομικό τμήμα μόνο του πήρε φωτιά, ή μήπως του έβαλε ο Πάχτας; (γιατί και αυτό το έχω ακούσει!!!)… Συμφωνώ πως πρέπει να ξαναλειτουργήσει, αλλά Ελληναρά μου αγωνιστή, παραδέξου πως και οι «Επιτροπές Αγώνα» κάνουν λάθη… Όχι πάντα φταίνε οι άλλοι…