ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ….

lafazanis-skourletis-630

Όταν είσαι εμμονικός, δεν σε σώζει τίποτα… Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου ΠΑΠΕΝ, ο απερχόμενος Λαφαζάνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις Σκουριές και να προσπαθήσει να υπερασπίσει την στείρα πολιτική του. Ανέφερε ότι «όλες οι κινήσεις προσανατολίστηκαν στην προάσπιση της δημοκρατικής νομιμότητας, του περιβάλλοντος και του δημοσίου συμφέροντος κατά της ασυδοσίας της Eldorado», η οποία θεωρεί πως «βαδίζει σε όλο και πιο ασύμπτωτους δρόμους με τη σύμβαση που συνομολόγησε με το Δημόσιο και την προστασία του περιβάλλοντος στη Χαλκιδική», συνιστώντας να ληφθεί υπόψη σε μελλοντικές ενέργειες.

Βέβαια κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά πλέον αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δηλώνει τα εξής αλλοπρόσαλλα: «Φεύγω από το υπουργείο, αλλά συνεχίζω να είμαι παρών στη μάχη που δίνει το κόμμα μου. Υποστηρίζω πλήρως την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τη διαφορετικότητα των απόψεων , όπως ήταν πάντα να μείνει τώρα και να συνεχίσει στο μέλλον».

Τι να πει κανείς… Ο τύπος δεν έχει το θεό του… Κόντεψε να ρίξει τη κυβέρνηση, αλλά «υποστηρίζει πλήρως την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ»!!! Θα ακούσουμε κι άλλα τέτοια γραφικά; Και να κάνω και μι αερώτηση; Ο Λαφαζάνης διαφωνεί, αλλά θέλει, λέει, να παραμείνει τον ΣΥΡΙΖΑ… Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως θέλει τον Λαφαζάνη και την παρέα του; Κάτι ήξεραν οι πολίτες που τον έκραξαν στον Υμηττό, όπου παρουσιάστηκε να κάνει δηλώσεις στις κάμερες… Αρκετά ασχοληθήκαμε μαζί του νομίζω…