ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ANTIGOLD ΨΗΣΙΜΟ ΣΕ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ…

skourletis-570

Με την αλλαγή της ηγεσίας του ΥΠΑΠΕΝ και την απομάκρυνση του εθνοσωτήρα Λαφαζάνη (με το σχέδιο Β’), το antigold μπλοκ άρχισε το λιβάνισμα του νέου Υπουργού, του κου Σκουρλέτη, με την ελπίδα να αποδειχθεί «Λαφαζανικότερος» του Λαφαζάνη… Με αναρτήσεις στο Παρατηρητήριο, τύπου «Σκουριές: Στον Πάνο Σκουρλέτη η καυτή πατάτα. Ανοχή και παραμύθια τέλος», ελπίζουν να τους προσέξει κανείς… Βέβαια, όπως είναι φυσικό, η κυβέρνηση, πλήρως εναρμονισμένη με το σοφό λαϊκό γνωμικό «εδώ ο κόσμος χάνεται και η γριά χτενίζεται», ουδεμία σημασία τους δίνει προς το παρόν, διότι έχει άλλες, πολύ πιο καυτές πατάτες να διαχειριστεί…

Κάτι άλλο που επιχειρεί ο Τόλης και το παρεάκι του είναι η σύμπλευση με τον σκληρό ΣΥΡΙΖΑ και κατηγορεί τον πρωθυπουργό για «συνθηκολόγηση» και «παράδοση». Διαβάστε το κάτωθι απόσπασμα από την τελευταία ανάρτηση του antigold.org για να καταλάβετε:

«Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία από την αρχή ποντάρισε στο σενάριο της «αριστερής παρένθεσης», με τα ιστολόγια των υπαλλήλων της (Πολίτες Αριστοτέλη κ.λ.π.) να έχουν ξεκινήσει την συστηματική προσπάθεια υπονόμευσης του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ πριν ακόμα από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Τις μέρες που ακολούθησαν το δημοψήφισμα, τα ίδια ιστολόγια μετά βίας έκρυβαν την ικανοποίησή τους για τη συνθηκολόγηση του Τσίπρα και για τη μετατροπή του μεγαλειώδους «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ». Η ποθούμενη ανατροπή του Τσίπρα δεν ήρθε, αλλά αυτό που ήρθε ήταν ακόμα καλύτερο για την εταιρεία. Ο Αλέξης Τσίπρας «ανέτρεψε» ο ίδιος τον εαυτό του και η «πρώτη φορά αριστερά» βρέθηκε να περνάει το βαρύτερο όλων των μνημονίων με τη συνεργασία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του εκπροσώπου του Μπόμπολα… Αν είναι πλήρης η παράδοση του Τσίπρα στους εγχώριους «ολιγάρχες» (ας πούμε ότι) μένει να το δούμε, αλλά η «φιλική» στάση των ΜΜΕ της διαπλοκής μόνο καλός οιωνός δεν είναι».

Θα πρέπει να στεναχωρήθηκαν πολύ τα παλληκάρια του Διευθυντηρίου της Ιερισσού για την απομάκρυνση Λαφαζάνη… Για το λόγο αυτό επιχειρούν να προκαταλάβουν τις προθέσεις Σκουρλέτη, ρίχνοντας «άδεια», μπας και πιάσουν «γεμάτα»… Διαβάστε:

«Μέσα στο νέο βαρύ πολιτικό σκηνικό, το Υπουργείο ΠΑΠΕΝ αναλαμβάνει ο Πάνος Σκουρλέτης και, μαζί με αυτό, την «καυτή πατάτα» της Eldorado Gold. Ο νέος Υπουργός έχει εκφράσει στο παρελθόν την αντίθεσή του στο έργο των Σκουριών. «Η επένδυση στις Σκουριές βλάπτει το περιβάλλον και την τοπική οικονομία« δήλωσε στις 9 Απριλίου, ενώ στις 6 Απριλίου (μία μέρα μετά τα ντροπιαστικά επεισόδια της 5ης Απριλίου στις Σκουριές) είπε ότι  «είμαστε αρνητικοί να συνεχίσει τη λειτουργία της η εταιρεία, να μην προχωρήσει η συγκεκριμένη εξόρυξη», αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη στάση της αστυνομίας του κ. Πανούση. Αλλά αυτά ήταν τον μακρινό Απρίλιο».

Όπως το είπατε παιδιά… Τον μακρινό Απρίλιο… Η επικαιρότητα τρέχει και προφανώς δεν μπορείτε να ακολουθήσετε… Καταλαβαίνουμε πως το πρόβλημά σας τώρα είναι οι «διωκόμενοι», διότι η ώρα της αλήθειας πλησιάζει, αλλά –για να χρησιμοποιήσω άλλοένα γνωμικό–, «όπως έστρωσες θα κοιμηθείς»… Συμπάσχουμε, και καταλαβαίνουμε πως όση πιο πολύ φασαρία κάνετε, τόσα περισσότερα θα έχετε να διαπραγματευτείτε στο δια ταύτα, αλλά όπως είδαμε, δεν είστε και οι καλύτεροι στις διαπραγματεύσεις…