Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΖΟΥΜΠΑ

CEogg_BWYAA9Ces

Ντεμπούτο για τον antigold δήμαρχο Ζουμπά, ο οποίος συμμετείχε στο συλλαλητήριο ενάντια στην επένδυση, με διοργανώτρια την Επιτροπή Αγώνα Στρυμονικού Κόλπου αυτή τη φορά. Διαβάζουμε στην σημερινή Εφημερίδα των Συντακτών πως έκανε και τις σχετικές δηλώσεις:

«Για τον χωρισμό της κοινωνίας στη ΒΑ Χαλκιδική ευθύνονται η προηγούμενη κυβέρνηση, η προηγούμενη δημοτική αρχή και η εταιρεία, καθώς αυτές οι εταιρείες σε όλο τον κόσμο δρουν με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή δημιουργούν εντάσεις και εμφυλίους πολέμους. […] Οι εργαζόμενοι στην εταιρεία πρέπει να υπερασπιστούν τα πραγματικά τους δικαιώματα, το δικαίωμα στην εργασία αλλά και το δικαίωμα στη ζωή και το περιβάλλον και να μην παίζουν το παιχνίδι της Eldorado Gold.»

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση κε Ζουμπά…. Όσο για τις δηλώσεις που έκανε μέσα στην εβδομάδα που πέρασε πως «Καθένας έχει τον δικό του ξεχωριστό ρόλο. Άλλο είναι ο θεσμικός ρόλος του δημάρχου και άλλο ο ρόλος του κινήματος», πήγαν περίπατο…

Χθες ο δήμαρχος Αριστοτέλη ταυτίστηκε απόλυτα με το γνωστό στέλεχος του antigold «κινήματος» της Ιερισσού…

Όπως αναρωτιέται και το γνωστό μπλογκ politesaristoteli (βλέπε εδώ) «θέλει να γίνει ο κ. Ζουμπάς δήμαρχος όλων των δημοτών του Αριστοτέλη ή θα κάνει την μικρή θητεία του Γιάννη Μίχου να θυμίζει ευχάριστη ανάμνηση παρά την παταγώδη αποτυχία που σημείωσε στον τομέα επαναφοράς της κοινωνικής ενότητας στο δήμο; Εν τέλει η προεκλογική δέσμευση του Γιάννη Μίχου για ενότητα από το “κίνημα ανάπτυξης” εξαντλήθηκε με την παραίτηση του;»