Η ΙΓΓΛΕΖΗ, Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ… ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ

0

Η βουλεύτρια Ιγγλέζη έδωσε συνέντευξη τηλεφωνική στο Βee Channel και έλεγε τα γνωστά δικά της, όπως για παράδειγμα να δουλέψουν οι εργαζόμενοι στην …αποκατάσταση!!! Επίσης μας πληροφόρησε πως το ΣτΕ δεν έκρινε την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων επιστημονικά ορθή αλλά απλά την έκρινε σύννομη!!! Από την άλλη μεριά οι ανακληθείσες άδειες κρίθηκαν από τους «νομικούς συμβούλους του Υπουργείου» όχι σύννομη!!! Και μετά, όταν ρωτήθηκε πως εκδόθηκαν αρχικά οι άδειες από τις δημόσιες υπηρεσίες, αφού δεν είναι σύννομες, άρχισε τις ασυναρτησίες:

«Όταν πάς να ζητήσεις μια άδεια από έναν υπάλληλο, αυτός με τις περιορισμένες γνώσεις του, δίνει την άδεια…»!!!

Μετά μας είπε πως οι εργαζόμενοι της Ελληνικός Χρυσός είναι 969, και οι άλλοι που λέμε πως φτάνουν τις 2.000, είναι 8 δασεργάτες, 8 στο τριβείο στην Ολυμπιάδα και οι… άλλοι «του Άκτορα που είναι αδιευκρίνιστο(!!!) πού δουλεύουν»!!!

Σε κάποια στιγμή της συνέντευξης επενέβη ο Πρόεδρος των Εργαζομένων κος Χατζής για τον αριθμό των εργαζομένων και δήλωσε πως με στοιχεία του εργατικού κέντρου Χαλκιδικής ανέρχονται σε 1986 και τόνισε στην κα Ιγγλέζη πως έχει εμμονή με την επένδυση χρυσού στην Χαλκιδική ενώ η Ελλάδα καίγεται…

Και η συζήτηση συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους, ενώ βγήκε και είδηση: Πόρισμα έχει βγει για όλη την επένδυση στην περιοχή, είπε η κα Ιγγλέζη, και μετά έψαχνε τα λόγια της… Δείτε το βίντεο και προσέξτε μετά από το 15ο λεπτό… Η Ιγγλέζη σφυράει κλέφτικα και απαντάει άλλ’ αντί άλλων… Δεν έχει ιδέα για το τι μιλάει… Για να καταλάβετε θέλει να μας πείσει πως η χώρα δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ συμφέρον από την επένδυση. Αν είναι η γραμμή του κόμματος, καλώς… Αν το πιστεύει και η ίδια, κάτι δεν πάει καλά…

Φιλική συμβουλή κα Ιγγλέζη, καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς… Δείτε το βίντεο εδώ.

Στη συνέχεια, ο Γραμματέας ΝΕ. ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής Γ. Παπαδόπουλος, μιλώντας στο Βee Channel για τα τελευταία γεγονότα στις Σκουριές είπε ότι «Έχουμε μία παγκόσμια πρωτοτυπία έχουνε ανακαλέσει ένα νόμο για να τον εξετάσουμε την νομιμότητά του… Έτσι θα έρθουν οι επενδύσεις στην Ελλάδα;… Οι άνθρωποι είναι παπατζήδες… Δεν θα ικανοποιήσουμε τον εγωισμό της κ. Ιγγλέζη…».

Δείτε το βίντεο με τον κο Παπαδόπουλο εδώ.